Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

 

Δεν έχουν σταματήσει να γράφονται ατέλειωτα πράγματα και μετά τη συμφωνία του Τσίπρα για το “Σκοπιανό” ζήτημα, που το λανσάρουν και ως “Μακεδονικό”. Σχόλια, παρατηρήσεις και αναλύσεις, ακόμα και από σοβαρά άτομα, ακόμα και από ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι στημένοι.

Αντιληπτό ότι πέφτει μεροκάματο. Αντιληπτό, μη πω κατανοητό. Δουλειά είναι. Και ο άλλος θέλει φράγκα για να δικαιολογήσει την… εθνική επιτυχία, τον διπλωματικό...θρίαμβο της κυβέρνησης. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΣΑΜΠΑ!

Οι ξένοι πληρώνουν! Μια ζωή, από το 1821 χαρτζηλικώνουν εκδότες δημοσιογράφους, πολιτικούς, ιστορικούς, “προσωπικότητες” της δημόσιας ζώνης για να τα λένε έτσι κι όχι αλλοιώς.

Ποια είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ στο Σκοπιανό; Δεν την είπε κανένας! Ούτε σε μια αράδα δεν θα τη βρεις στα αμέτρητα γραφτά σχετικά με το ζήτημα.

Ας δεχτούμε ότι αυτό που διέπραξε ο Τσίπρας είναι, και θα αποδειχθεί στο μέλλον, καλό για την Ελλάδα. Γιατί το διέπραξε, όμως; Όχι, βέβαια, γιατί ενδιαφέρεται για την Ελλάδα. Ούτε συμφώνησε στο “Μακεδονικό” διότι ήταν… δέσμευση του Σύριζα στον ελληνικό λαό. Μη λέμε μαλακίες. Τότε, γιατί;

Αυτή τη συμφωνία Ελλάδος - Σκοπίων ήθελαν οι ξένοι. Γι’ αυτό. Ο Τσίπρας με το άλλοθι ότι υπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα, έγινε και σ’ αυτή την περίπτωση εντολοδόχος των ξένων. Αυτή είναι η αλήθεια.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ