ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ

 

Όλο το παιχνίδι γίνεται με τις συντάξεις. Το εκλογικό παιχνίδι, βέβαια. Κόβονται πάλι, από Ιανουάριο 2019, οι συντάξεις; Κόβονται μαζί και τα πόδια του Τσίπρα. Χαμένες έτσι και αλλοιώς τις έχει εκλογές ο Αλέξης μας, αλλά θα πάθει τη συντριβή της αλεπούς, αν η συμμορία των ξένων που τον στηρίζει επιμένει σ' ένα ακόμα κούρεμα των συντάξεων.

Δικό τους παιδί ο Τσίπρας. Τους έκανε όλα τα χατήρια. Και δεν θα τον στηρίξουν; Δεν ξέρεις. Αυτό που ξέρεις, μάλλον αυτό που αντιλαμβάνονται οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ είναι ότι οι ξένοι θέλουν ισχυρό και το δεύτερο κόμμα. Η αντιπολίτευση να απειλεί την κυβέρνηση. Να μην είναι «ασύδοτος» ο πρωθυπουργός, προκειμένου να χειραγωγείται πιο εύκολα από τον ξένο παράγοντα.

Έτσι που λες. Άμα η κυβέρνηση παραχώνει το χέρι στην τσέπη του κοσμάκη, τι θα κάνει κι αυτός; Θα ψηφίσει τον αντίπαλο, ας είναι αυτός κομουνιστής, φασίστας, οπαδός του Τράμπ, του Κάστρο, του Πούτιν, του Κινέζου, του Βορειοκορεάτη.

Άσε τα σάπια που λένε οι αφελείς και πονηροί αριστεροί. Ότι ο κόσμος ψήφισε αριστερά. Στην Ελλάδα ειδικά ο κόσμος ποτέ δεν ψήφισε ούτε αριστερά, ούτε δεξιά. Πάντα καταψήφιζε κι όχι με πολιτικά, ιδεολογικά, κομματικά κριτήρια.

Διαβάστε ακόμα:

ΞΕΣΚΙΣΕ, ΡΕ, ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!