ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΒΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ!

 

Φοβερό! Να αφαιρούνται βαθμοί από μία ομάδα που τους κερδίζει στο γήπεδο. Τι κόλπο είναι αυτό! Πώς, όμως, να προστατευθεί το ποδόσφαιρο από τους εχθρούς του; Κι αν δεν έχει γίνει αντιληπτό ακόμα, να το πούμε. Ο μέγας εχθρός του ποδοσφαίρου, όχι απλά των ομάδων, είναι οι δήθεν φανατικοί και δήθεν οπαδοί. Αυτοί που πάνε στο γήπεδο μόνο για ένα λόγο. Να βρίσουν. Να πετάξουν αντικείμενα. Να ρίξουν βεγγαλικά. Να κάνουν ένα σαματά που δεν έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο. Και η δήθεν ομάδα τους.

Να το ξεκαθαρίσουμε, για μία φορά ακόμα. Είναι ζημιά για το πρωτάθλημα και για την κάθε ΠΑΕ ο εκτός ελέγχου οπαδός. Οργανωμένος κι όχι.

Αυτός ο οπαδός, γυμνός και μαστουρωμένος, που θα πάει στο γήπεδο, είναι ο υπαίτιος της της τιμωρίας της ομάδας «του» με χρηματικό πρόστιμο, με αφαίρεση βαθμών, με την υποχρέωση να παίξει ένα, δύο, τρία ματς χωρίς θεατές..

Τιμωρήθηκε και η ΑΕΚ με μείον τρείς, για τα «επεισόδια» που έκαναν οπαδοί της στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (φώτο). Ο υπουργός; Γιατί να μην τιμωρηθεί κι αυτός! Αν όχι με αφαίρεση βαθμών, έστω με αφαίρεση του μισθού του. Να ασκεί τα καθήκοντά του για τρείς ή έξι μήνες χωρίς να πληρώνεται.

Μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα οι υπουργοί ότι θα πατάξουν τη βία. Γιατί, λοιπόν, να αμείβονται και για την αποτυχία τους; Κι αν δεν θέλουν να πληρώνει προσωπικά την αποτυχία του ο υπουργός, τότε να τιμωρείται το κόμμα του. Ο σύριζας. Με αφαίρεσε τουλάχιστον τριών εδρών. Γιατί μόνο η ΠΑΕ η οποία είναι ανίκανη να επιβληθεί στην οπδική αλητεία της κι όχι το κόμμα που πουλάει μούσι ότι θα πατάξει τη γηπεδική βία; Τέσσερα χρόνια ο κυβερνητικός σύριζας δεν έκανε τίποτα και να περάσει στο ντούκου κι αυτό;

Διαβάστε ακόμα:

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ «ΜΕΓΑΛΩΝ» ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ