ΤΟ HOLLYWOOD ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ

 

Δεν τον γουστάρουν οι σταρ του αμερικάνικου σινεμά τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Και σε κάθε ευκαιρία αμολάνε μία παπαριά. Αν μιλάμε σοβαρά, αν μιλάμε όντως πολιτικά, η κάθε κατηγορία σε βάρος εκλεγμένου κυβερνήτη, είναι παπαριά. Σκέτη παπαριά.

Απλά κάνει τη λεζάντα του ο καταγγέλλων. Ότι έχει ευαισθησίες πολιτικές, ενδιαφέρον για τον κόσμο και, τέλος πάντων, ότι θα ήθελε μία άλλη λειτουργία του κράτους. Μαλακίες. Σκέτες μαλακίες.

Την προσεχή Τρίτη, πάντα οι εκλογές στις ΗΠΑ γίνονται Τρίτη, θα στηθούν οι κάλπες για τις «ενδιάμεσες» εκλογές. Και κάποιοι χολυγουντιανοί αστέρες Τζόντι Φόστερ (φώτο), Σερ, Τζούλιαν Μούρ κ.α. καλούν τους Αμερικάνους, ειδικά τις γυναίκες να καταψηφίσουν τον Τραμπ. Αν, λέει, επιθυμούν πολιτική αλλαγή σε ανώτατο επίπεδο, για να μην γίνονται επιθέσεις ενόπλων στα σχολεία, για τούτο και το άλλο. Μαλακίες.

Δεν αποφασίζει προσωπικά ο Τραμπ και ο κάθε πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά και της κάθε χώρας. Οι συνθήκες που επικρατούν, αυτές που είναι παγιωμένες, ορίζουν την πολιτική του πρωθυπουργού, του προέδρου. Είτε Τσίπρας είναι, είτε Παπανδρέου και Μητσοτάκης, θα παίξει μπάλα όπως είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ, όχι όπως έχει… δεσμευτεί με εξαγγελίες.

Το Hollywood όταν παίζει πολιτικά κάνει την πλάκα του. Ο καθένας σταρ το προσωπικό του παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ