Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

Έλληνας πολιτικός, πρώην βουλευτής, ο οποίος δηλώνει αρχηγός κόμματος, με ανάρτηση του στο twitter κάνει κριτική στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Όχι κριτική μπασκετική, ούτε πολιτική. Ανθρωπιστικού περιεχομένου το σχόλιο του αρχηγού, το όνομα του οποίου θα το δεις στη σελίδα του αποδυτηριάκια μόνο αν πει κάτι σοβαρό.

Η ανάρτηση (λάθος να ξεκινάει με αριθμό): «27.000 μερίδες φαγητού μοίρασε ο Αντετοκούνμπο. Όχι όμως στην Ελλάδα που πτώχευσε και τον έθρεψε αλλά στις ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ ΗΠΑ!. ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ».

Σχόλιο στη μαλακία του αρχηγού: Ναι, μεν οι ΗΠΑ είναι πανίσχυρες, όμως ακριβώς γιατί είναι η πρώτη οικονομική δύναμη στον πλανήτη, διαθέτει μεγαλύτερη από την Ελλάδα … φτώχεια. Στα όρια της αθλιότητας. Της πείνας.

Να το πω αλλοιώς. Στην Ελλάδα δύσκολα να βρεις τρώγλες. Σπίτια, νοικοκυριά χωρίς νερό, ηλεκτρικό. Στην Αμερική, ναι. Επόμενο! Όπου υπάρχει χρήμα, υπάρχει και στέρηση του. Όπου υπάρχει πλούτος και κραιπάλη, εκεί κυκλοφορεί η αφραγκία του κερατά, σ’ ένα άλφα ποσοστό του κοσμάκη. Όσο πιο πολύ οι και γαμώ τους λεφτάδες σε μια χώρα, τόσο πιο περισσότεροι οι πειναλέοι που τη βγάζουν στο δρόμο.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ ΠΕΡΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ