ΣΥΝΤΑΓΗ Η ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ

 

Υπόλογη και η κυβέρνηση της παραμύθι φούρναρης αριστεράς είναι σε σκάνδαλα. Κι όχι σ' ένα και δυο. Και σε πολύ χοντρές υποθέσεις. Πως αντιδρά; Όπως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, όταν ήντουσαν κυβέρνηση. Αγνοούν τις κατηγορίες. Δεν καταδέχονται καν να απαντήσουν. Μαγκιά. Τα στοιχεία είναι συγκεκριμένα, και οι ευθύνες έχουν το όνομα αυτού κι εκείνου του υπουργού. Δεν δίνει κανένας εξήγηση. Καμιά ενημέρωση, ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι, είναι αλλοιώς.

Το δεξί χέρι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη ήταν ένα από τα βαποράκια της Siemens. Λέμε τι αναφέρουν τα χαρτιά. Τα δικόγραφα. Οι εισαγγελείς. Τα στοιχεία για το animal party στις μίζες των εξοπλισμών. Ακόμα κι όταν η γαμημένη Ελλάδα κοιμόταν τον ύπνο της ναρκωμένης αγελάδας ο αποδυτηριάκιας υποστήριζε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το πιο διεφθαρμένο κόμμα της πολιτικής Ιστορίας στο τόπο μας. Πολλά χρόνια πριν ξεσπάσουν τα σκάνδαλα Τσοχατζόπουλου, Μαντέλη, Κουτσόγιωργα, Παπαντωνίου και βέβαια η «υπόθεση στρατηγού».

Αυτό ήταν το πατρατσούκλι του Θόδωρου Τσουκάτου, «στρατηγός». Ο κατ’ ευθείαν «προσωπικός» συνεργάτης του Σημίτη. Το γραφείο του, μάλιστα, με την ευκαιρία να πούμε, ήταν στο υπόγειο του Μαξίμου, επί πρωθυπουργίας Σημίτη. Εκεί, στο υπόγειο, στο σκοτάδι έκανε τις βρωμοδουλειές του. Και ο Σημίτης δεν ήξερε τίποτε. Δεν είχε πάρει πρέφα. Γι’ αυτό κατηγορείται ότι ζημίωσε το δημόσιο ο Τσουκάτος, ότι τα έπαιρνε από την Siemens για τις κρατικές προμήθειες κι όχι ο Σημίτης. Ούτε για ηθική αυτουργία είναι υπόδικος ο πρώην πρωθυπουργός.

Φοβερά πράγματα. Ο Σημίτης ήταν μόνο για να υπογράφει τις συμβάσεις για την άμυνα της χώρας. Άλλοι κονομάγανε, οι Τσοχατζόπουλοι, Παπαντωνίου, Τσουκάτοι. Μιλάμε για λεφτά ατελείωτα. Για δις!!! Τόσο χοντρά πακέτα μαύρο χρήμα στα λαδώματα από την πρώτη στην γη πολυεθνική εταιρεία που πριν από 100 χρόνια(!) είχε αναγάγει σε αληθινή επιστήμη τη μίζα σε πολιτικούς, σε περισσότερες από 100 χώρες!

Αν είχε τσίπα ο Σημίτης θα ζητούσε από τους εισαγγελείς να τον καλέσουν κατηγορούμενο. Επειδή δεν έβλεπε, δεν υποψιαζότανε τι γινόταν. Να τον δικάσουν κι αν τον αθωώσουν να βγει η αλήθεια. Ότι συμβαίνει, ότι είναι δυνατόν π.χ. ένας υπουργός να είναι αρπάκτρα του κερατά και ο πρωθυπουργός να μην είναι σε θέση να πάρει μυρουδιά.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΣΕΠΩΣΑ ΜΙΖΕΣ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ... ΝΟΜΙΖΕΙΣ!