ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΕΥΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ

 

Η 40χρονη κυρία Ευδοξία, γνωστή ω Εύα Καϊλή δεν θα διεκδικήσει τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Έκρινε ότι δεν την συμφέρει “πολιτικά”, δηλαδή θα είναι καλύτερα για τον... λαό να παραμείνει ευρωβουλευτής, να εκλεγεί πάλι ευρωβουλευτής, παρά να γίνει δήμαρχος στην πόλη της. Στην Θεσσαλονίκη.

Μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες είναι η κυρία Εύα Καϊλή. Πρόσωπο φωτεινό, υψηλής αισθητικής αξίας. Ως εκφωνήτρια των ειδήσεων στο Mega ήταν σκέτο αγγούρι. Ως πολιτικός είναι αδύνατον να βαθμολογηθεί. Ποιος είναι σε θέση να γνωρίζει τι και πως κάνει στην Ευρωβουλή.

Άλλη είναι η κουβέντα μας. Ακόμα και ο κομματικός πολιτικός συμπεριφέρεται προσωπικά, ατομικά, όχι κομματικά. Η αρχηγός του κόμματος Φώφη Γεννηματά ήθελε την μπάνικη Εύα στο Δήμο. Κι αν αυτή δεν έβγαινε δημαρχίνα, τότε να κατέβει υποψήφια βουλευτίνα. Η Καϊλή απείλησε να κάνει μεταγραφή, να ανεξαρτοποιηθεί, να πάει σ’ άλλο κόμμα, αν η αρχηγίνα Φώφη επέμενε και δεν έκανε δεκτή την… απόφαση της ευρωβουλευτίνας να είναι πάλι υποψήφια στην Ευρωβουλή.

Έτσι χάσαμε το ντέρμπυ Εύας με Κατερίνα Νοτοπούλου, την υποψήφια του Σύριζα στη Θεσσαλονίκη. Άλλο αίσχος αυτό. Ούτε τρεις μήνες δεν πέρασαν που το σωματείο Τσίπρας έκανε υφυπουργό Μακεδονίας την 30χρονη Νοτοπούλου και σήμερα την κατεβάζουν δήμαρχο. Τέτοια προχειρότητα κομματική ή φτώχεια στελεχιακή στον κυβερνητικό σύριζα.

Διαβάστε ακόμα:

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΡΙΝΑ…, ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ!