Η ΓΥΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

 

Από τη μια στιγμή στην άλλη αλλαγή σκηνικού. Εκεί που όλα έδειχναν ''εξελίξεις'' συνταρακτικές με την απειλή του Πάνου Καμμένου να φύγει από την κυβέρνηση, έγινε η μεγάλη γυριστή. Τι σόι σύμμαχος του Τσίπρα είναι ο πρόεδρος των ανέλ, αν δεν μοιάζει του πρωθυπουργού στο σπορ της κωλοτούμπας.

Το έργο, όμως, είναι πιο ζόρικο από μια γυριστή, μια κωλοτούμπα. Για όποιον βλέπει την ουσία, την αλήθεια του πράγματος. Η απόφαση, λοιπόν, του Καμμένου να κάνει πίσω τα λέει όλα. Ότι δεν υπάρχουν κόμματα. Ότι αυτά τα κόμματα που κυκλοφορούν στη Βουλή είναι της ξεφτύλας. Μιλάνε τα γεγονότα.

Κόμμα είναι η πολιτική ομάδα με μέλη άτομα που έχουν ασπαστεί ίδιες ή περίπου ίδιες ιδέες. Ίδιες θέσεις. Δεν είναι κόμμα, είναι κάτι άλλο, μην πούμε τι... , αυτό στο οποίο συμμετέχουν πολιτικοί με... αντίθετες, εντελώς αντίθετες απόψεις, μάλιστα σε κρίσιμα εθνικά θέματα.

Ούτε καφενείο είναι οι ανέλ. Αν τους χαρακτηρίσεις καφενέ, τότε δυσφημείς τα καφενεία. Μιλάμε πολύ σοβαρά. Οι μισοί από τους μετρημένους στα δάκτυλα βουλευτές τους είναι υπέρ, οι άλλοι μισοί κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Κι αυτό δεν είναι το χειρώτερο! Και οι μεν, και οι δε είναι ή δεν είναι υπέρ της ονομασίας ''Μακεδονία'' στο γυφτοκράτος των Σκοπίων επειδή αυτό πιστεύουν. Είναι ή δεν είναι υπέρ της πρότασης Τσίπρα που εξυπηρετεί σκοπούς και συμφέροντα εκτός Ελλάδος, διότι έτσι τους συμφέρει... προσωπικά.

Ο Καμμένος είναι ο αρχηγός υποτίθεται δεξιού κόμματος, δηλαδή μιας παρέας που ούτε παρέα δεν είναι, και συνεχίζει την συνύπαρξη με υποτίθεται αριστερό κόμμα, γιατί; Επειδή, πρώτον, δεν ελέγχει το ''κόμμα'' του και, δεύτερον, αν κοντραριζόταν με τον Τσίπρα θα έμενε... χωρίς βουλευτές.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ Η ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΑ ΛΟΓΩ ΜΕΡΚΕΛ