ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ… ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

 

Ο Γιαννούλης του ΠΑΟΚ παίζει δανεικός στον Ατρόμητο. Αριστερός μπακ, όπως αριστερός μπακ είναι και ο Γιαννούλης του Αστέρα Τρίπολης, στο παρελθόν δανεικός επίσης στον Ατρόμητο. Τον Γιαννούλη που ανήκει στον ΠΑΟΚ και σήμερα φοράει τη φανέλα του Ατρόμητου ζήτησε ομάδα από Ιταλία. Και να θέλει ο παίκτης να πάρει μεταγραφή δεν γίνεται, διότι διαφωνεί ο ΠΑΟΚ.

Έχει κάθε δικαίωμα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ορίζει την τύχη επαγγελματία ποδοσφαιριστή, όσο διάστημα αυτός είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο. Ο παοκτσής, ο οπαδός του ΠΑΟΚ πολιτικός Κώστας Ζουράρις δεν έχει να δώσει λογαριασμό σε κανένα όταν κάνει μεταγραφές στα κόμματα. Είναι αυτό σωστό; Δεοντολογικό;

Ο Ζουράρις ήταν με το ΚΚΕ και μετά στο ΚΚ Εσωτερικού. Στην συνέχεια συνεργάστηκε με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Παπαθεμελή, καραμπινάτο ορθόδοξο δεξιό, ακόμα υπήρξε υποψήφιος νομάρχης με την ΝΔ, μάρτυς υπεράσπισης του αρχηγού της τρομοκρατικής εξτρεμιστικής «17 Νοέμβρη» Αλέξανδρου Γιωτόπουλου, σύντροφος στην κίνηση «Σπίθα» του Μίκη Θεοδωράκη και, προς το παρόν κατέληξε βουλευτής του ακραίου εθνικιστικού κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο κύριος Δανέλλης ο οποίος θα ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα ως πολιτικός με την Σοσιαλιστική Πορεία που ήταν ακριβώς απέναντι στο κωλομπαρίστικο ''σοσιαλιστικό'' ΠΑΣΟΚ. Στη συνέχεια ήταν στην Ελληνική Αριστερά του Κύρκου και τον Συνασπισμό που μετενομάστηκε Σύριζα, και αφού έγινε ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, σήμερα είναι βουλευτής με το Ποτάμι. Το οποίο Ποτάμι θα καταψηφίσει τις Πρέσπες.

Υπέρ της Συμφωνία των Πρεσπών και ο βουλευτής Παπαχριστόπουλος που ξεκίνησε από την κομουνιστική νεολαία «Ρήγας Φεραίος» του ΚΚ Εσωτερικού, βρέθηκε στο ΠΑΣΟΚ, εν συνέχεια στο ΔΗΚΚΙ του Τσοβόλα. Επί πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή διορίστηκε σε κρατική θέση και, τελικά, εκλέχθηκε με τους Ανελ οι οποίοι θα ψηφίσουν κατά της Συμφωνίας Τσίπρα- Ζάεφ.

Κάτι πρέπει να γίνει. Τι άλλο παρά να νομοθετηθεί η δέσμευση στα χαρτιά. Με συμβόλαιο. Όχι τις παπαριές του Ανδρέα Παπανδρέου που παραμύθιαζε ''Κάνουμε Συμβόλαιο με το λαό». Τα κόμματα να μη χρίζουν κανένα υποψήφιο βουλευτή, να μη δίνουν φανέλα σε κανέναν χωρίς προηγουμένως να τον δεσμεύσουν με συμβόλαιο.

Και τα κόμματα, όμως, να υπογράψουν συμβόλαιο! Ότι ως κυβέρνηση θα εφαρμόζουν όσα υπόσχονται προεκλογικά.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΤΗ… «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»