ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

 

Θέατρο. Κάποιοι συριζαίοι το παίζουν ενοχλημένοι επειδή ο αρχηγός, κι όχι ο πρόεδρος του κόμματος υπουργοποίησε δυο πρώην πασόκους. Εμείς, σου λένε, τι βιόλα βαράμε; Γιατί ο πρωθυπουργός στον ανασχηματισμό δεν έκανε υπουργούς κάποιους απ' εμάς.

Οι συριζαίοι, άσε τα ψευτοκουνήματα τους και τα σκέρτσα τα κομματικά, γνωρίζουν πολύ καλά ότι πλέον δεν έχουν, δεν τους επιτρέπεται να κυκλοφορούν με την πολυτέλεια του αριστερού κινήματος, Είναι άβουλα, ακέφαλα, άψυχα ρομποτάκια. Και βολεμένα. Τίποτα περισσότερο. Δεν προσθέτουν σε τίποτα με τη σκέψη τους, με την αριστερή ιδεολογία τους, με την πολιτική τους δράση. Απεναντίας, τρέφονται τζάμπα από το δημόσιο.

Για να κάνουμε ταμείο. Κοντά στους 50 είναι οι μετρημένοι υπουργοί, υφυπουργοί, βουλευτές και διορισμένοι από τον Τσίπρα σε δημόσιες υπηρεσίες, που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, του εκφραστή του παλαιού πολιτικού συστήματος στο... νέο σύστημα των βολεμένων του Σύριζα.

Ας βγάλουν το σκασμό οι συριζαίοι που είχαν την απαίτηση να... ερωτηθούν για τις μεταγραφές πολιτικών, όσο πέφτει ο μισθός από το δημόσιο. Τα παράπονα τους στα κομματικά όργανα, όταν ο Σύριζα γίνει αντιπολίτευση. Μέχρι τότε το ''αξιοπρεπές'' είναι να το βουλώσουν.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΙΑ ΞΕΠΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ