ΑΛΛΟ ΓΚΡΕΜΙΖΩ, ΑΛΛΟ... ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ

 

Είναι σκάνδαλο. Να σηκώνεται ξενοδοχείο, και να κρύβει τη θέα στην Ακρόπολη. Άλλο αυτό κι άλλο να το μπερδεύουν με το παραμύθι της… «κοινωνίας των πολιτών». Ότι οι πολίτες αντιδρούν στο σκάνδαλο, ήδη μαζεύτηκαν 250.000 υπογραφές διαμαρτυρίας.

Το ξενοδοχείο, πιο υψηλό και από το Μουσείο της Ακροπόλεως, άσχετο αν είναι νοσοκομείο ή πολυσινεμά ή πολυμπουρδέλο, κτίζεται στου Μακρυγιάννη κι είναι σκάνδαλο, σύμφωνοι. Για την κονόμα γίνεται, όχι για να κόψει τη θέα στο κορυφαίο μνημείο της ανθρώπινης Ιστορίας. Που κολλάνε οι… «ενεργοί πολίτες»; Επειδή υπογράφουν. Επειδή ψηφίζουν. Ανέκδοτο.

Όλα τα εγκλήματα. Όλες οι πουστιές. Όλα τα σκάνδαλα γίνονται από εκλεγμένες κυβερνήσεις. Από λαϊκές κυβερνήσεις. Που τις στηρίζουν, τις ανέχονται ενεργοί και ψόφιοι πολίτες.

Ψήφισαν Brexit οι Άγγλοι. Ποιο Brexit; Μίλησε ο λαός. Γιατί γράφουν τη λαϊκή εντολή; Γιατί ο λαός ψήφισε μπέρδεμα. Γι' αυτό ακόμα το συζητάνε. Όχι πώς θα το εφαρμόσουν. Αλλά πώς θα γλυτώσουν το μπέρδεμα. Τη μαλακία τους να ψηφίσουν έξω από την Ενωμένη Ευρώπη.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΕΤΑΣ ΤΗ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ!