ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ- ΤΣΙΠΡΑΣ- ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΕΓΙΝΑΝ… ΤΡΙΟ

 

Ο Τσίπρας έχει πρόβλημα με τον Μαρινάκη. Ο Μαρινάκης έχει πρόβλημα με τον Τσίπρα. Που κολλάει ο Σωκράτης Κόκκαλης;

Ξανά μανά από την άκρη του νήματος. Ο Τσίπρας, λέμε, έχει πρόβλημα με τον Μαρινάκη. Λάθος! Κανένα πρόβλημα με κανένα δεν έχει ο Τσίπρας. Παραμύθης είναι ο άνθρωπος. Αν στοχοποιεί κάποιον το κάνει διότι εξυπηρετεί τη μπαλαμουτέ επικοινωνιακή του πολιτική.

Ό,τι σχετίζεται με τον αντίπαλο του, τον Μητσοτάκη, ο Τσίπρας το βάζει στο σημάδι και το βαράει. Κι αν πράγματι ο Μαρινάκης, ο κουμπάρος της Ντόρας Μπακογιάννη, είναι υπόλογος στη δικαιοσύνη, τόσο το καλύτερο για τον Τσίπρα.

Που κολλάει ο Σωκράτης Κόκκαλης στον ανοικτό πόλεμο Τσίπρα - Μαρινάκη και Μαρινάκη - Τσίπρα; Εδώ είμαστε. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού έχει πρόβλημα και με τον Σωκράτη Κόκκαλη, όχι μόνον με τον Τσίπρα. Και γι’ αυτή την κόντρα με τον πιο πετυχημένο πρόεδρο του Ολυμπιακού είναι αρκετό να κατηγορηθεί δικαιολογημένα ο εφοπλιστής ότι «ρίχνει λάσπη» στα πρωταθλήματα της ομάδας.

Ο ίδιος ο Μαρινάκης δεν έχει πει τίποτε δημόσια σε βάρος του Κόκκαλη. Άλλοι στο όνομα του Ολυμπιακού και της αντισυριζαίϊκης γραμμής έχουν χαρακτηρίσει… εχθρό της ομάδας τον Κόκκαλη ή «εθνικό επιχειρηματία» και «διαπλεκόμενο». Άρα;

Άρα, αφού ο Κόκκαλης, για δεκαετίες «νταβατζής» του δημοσίου και για μεγάλο διάστημα ο Νο1 επιχειρηματίας στην Ελλάδα, είχε τέτοια δυναμική, εύκολα συμπεραίνει κάποιος πόσο «βοηθούσε» παρασκηνιακά τον Ολυμπιακό να παίρνει τα πρωταθλήματα.

Ο μεν Τσίπρας στο πρόσωπο του Μαρινάκη βρήκε «αντίπαλο» για να πολεμήσει την ΝΔ, ο δε Μαρινάκης για να δικαιολογήσει (;) την αποτυχία του που έχασε το πρωτάθλημα το 2018 και το 2019, κάνει λόγο για… αντιολυμπιακή συμπεριφορά του Κόκκαλη.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΝ… ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ