ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

 

Η είδηση. «Πανελλαδική διαδήλωση» στο Βόλο στις 31 Μαρτίου με αίτημα την «άμεση χορήγηση άδειας» στον εκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα διοργανώνουν αναρχικές οργανώσεις. Η διαδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 5 μ.μ. στο κέντρο του Βόλου, στην πλατεία Δικαστηρίων. Πρόκειται για απόφαση μετά «συνέλευση αλληλεγγύης» στον «Λουκά» της τρομοκρατικής οργάνωσης, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως «πολιτικός κρατούμενος» από τους θαυμαστές της αλησμόνητης 17 Νοέμβρη, της τρομοκρατικής συμμορίας που ήταν ασύλληπτη για 27 χρόνια.

Το σχόλιο. Να μην αφήσουμε την είδηση απροστάτευτη από τα σχόλια της κομματικής αγοράς, αλλά και εκείνων που τα πληκτρολογούν, επίσης με περίσκεψη και υπευθυνότητα. Έχουμε και λέμε, λοιπόν.

Απαξιώνουν, για να μην πω βλαστημούν τα θεία της τρομοκρατίας, όταν για πάρτη του μεγάλου Κουφοντίνα ζητάνε από την εξουσία να τον αποφυλακίζει για κάποιες μέρες. Η ξεφτύλα. Να το παίζουν αντιεξουσιαστές, αναρχικοί, όπως αλλοιώς αυτοπροσδιορίζονται, και να περιμένουν δικαιοσύνη και ανθρωπιά από τα τσουτσέκια του αντιδραστικού κράτους. Κατάντια της λεγόμενης μαχόμενης τρομοκρατίας.

Ο Κουφοντίνας είναι μια παγκόσμια προσωπικότητα της τρομοκρατίας. Και μέχρι σήμερα παραμένει σταθερά στις ιδέες του. Και θεωρεί τιμή του όσα του έχουν καταλογιστεί, ακόμα και τις δολοφονίες του. Και ποτέ δεν συνελήφθη. Μόνος του είχε παραδοθεί, αφού είχαν πιαστεί όλα τα μέλη της 17 Ν, δείχνοντας έτσι πνεύμα συντροφικής αλληλεγγύης. Να μην είναι έξω αυτός και οι σύντροφοι του μέσα.

Αν ο Κουφοντίνας έχει ανάγκη άδειας από τη φυλακή, τότε να περιμένουν να την παίρνει μόνος του. Με το τρομοκρατικό καουμποϋλήκι του. Όχι με την... άδεια της δικαιοσύνης που στηρίζει το σύστημα.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΦΟΝΙΑΣ, ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΗΤΑΝ...