ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΚΟΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ!

 

Αφού και ο Μαρινάκης βγαίνει από πάνω και αμολάει άπλυτα του πρωθυπουργού, τέρμα και τελείωσε. Δηλαδή; Δεν υπάρχει τίποτα όρθιο στο μπουρδέλο. Τι εννοείς, μάστορα; Δεν εννοώ, ούτε υπονοώ πως ο εφοπλιστής, εκδότης, καναλάρχης και πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι βρώμικος, και αντί να το βουλώσει τολμάει να κατηγορεί στα ίσα τον πρωθυπουργό. Άλλο λέω.

Είμαστε το μπουρδέλο, όταν με τον πιο κραυγαλέο τρόπο, από τη μια η ανεξάρτητη δικαιοσύνη και η υπεράνω υποψίας ομάδα Τσίπρα έχουν πολλά σε βάρος του Μαρινάκη, για πολύ σοβαρά πράγματα, κι αυτός, ο ''υπόδικος'' κυκλοφορεί και ''οπλοφορεί'', με την 'εννοια ότι δεν αναστέλλει ούτε ίντσα από την όποια πολιτική, μηντιακή και εν γένει κοινωνική του δραστηριότητα.

Κι έχεις τους μαλάκες των ΜΜΕ να γράφουν τις γνωστές παπαριές. Ότι ''σε βαρειές καταγγελίες κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη''. Μαλακίες. Ποιος Σύριζα; Δεν υπάρχει αυτό. Το σωματείο Τσίπρα παίζει μπάλα, οι δε υπουργοί, οι βουλευτές και τα κομματικά μέλη του σύριζα είναι μαριονέτες της συμφοράς.

Και τί είπε ο Μαρίνάκης στη ραδιοφωνική του συνέντευξη; Ότι ο σύντροφος Παππάς μπαινόβγαινε στο γραφείο μου και μου ζητούσε κάποια εκατομμύρια ευρώ να δώσω εδώ κι εκεί. Φοβερά πράγματα. Έχει και το σχετικό βίντεο ο εφοπλιστής αν ο σύντροφος Παππάς, το πρώτο κολλητάρι τουΤσίπρα, τον διαψεύσει;

''Δεν θα γίνω εγώ ποτέ ούτε Ιβάν Σαββίδης...'' , είπε κι αυτό ο Μαρινάκης. Τι εννοεί ο παίκτης; Ότι ο Παππάς, που ενεργούσε κατ΄εντολήν του Τσίπρα, όταν μου ζητούσε τούτο και το άλλο, με ήθελε λαγό, μπροστινό, όπως έκαναν οι σημερινοί ένοικοι του Μαξίμου με τον ομογενή εκ Ρωσίας μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.

Τελικά. Οι εκλογές δεν παίζονται με την κόντρα κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. Του Σύριζα και της ΝΔ. Το ντέρμπυ είναι ανάμεσα στον Μαρινάκη και την αυλή του Τσίπρα. Θυμίζω ότι μόλις προχθές ο σύντροφος Παππάς θαρρούσε πως έβαλε στη θέση του τον Μαρινάκη, όταν είπε: ''Μας κάνει πόλεμο για λογαριασμό της ΝΔ ο Μαρινάκης, ο οποίος διώκεται για την υπόθεση των δυο τόννων ηρωίνης''. Και σήμερα στο ραδιόφωνο ο εφοπλιστής είπε: ''Τα λεφτά μου είναι καθαρά''. Το 'πιασες;

Το παπόρι ''Noor 1'' με την ηρωίνη το τσακώσανε το 2014, πριν γίνει κυβέρνηση η πρώτη φορά αριστερά. Κι όταν έγινε πρωθυπουργός ο Τσίπρας, το 2015, άρχισε να προσκαλεί στου Μαξίμου τον... ύποπτο ναρκέρμπορα Μαρινάκη. Τελικά, Τσίπρας, Παππάς και σία πότε πήραν χαμπάρι τις βρωμοδουλειές του Μαρινάκη; Αν ισχύουν οι καταγγελίες του εφοπλιστή, πριν ακόμα τη διαδικασία αδειοδότησης που δεν προχώρησε για τις τηλεοπτικές συχνότητες. Κάπως... λίγο καθυστερημένα.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ... ΓΙΔΙΑ