Α, ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, ΧΕΙΡΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!

 

Ευρωβουλευτής ο κύριος Αλέξης Γιωργούλης. Για όνομα. Και με τον σύριζα υποψήφιος. Ποια πρώτη φορά αριστερα; Μια από τα ίδια, καραμπινάτη κομματική συμπεριφορά, όπως οι άλλοι.

Ποιος είναι ο Γεωργούλης; Ο κανένας. Ο τίποτας. Ο εντελώς ανύπαρκτος τόσο στην πολιτική, όσο και στη σχέση του με τον σύριζα. Και τον κατεβάζουν ευρωβουλευτή για να εκπροσωπεί την Ελλάδα της οικονομίας και της εξωτερικής πολιτικής, όχι την Ελλάδα των τηλεοπτικών σήριαλ. Δεν μιλάω για την Ελλάδα της τέχνης, των γραμμάτων, των επιστημών. Άστα αυτά, είναι μακρία απ' αυτά ο παριστάνων τον ηθοποιό κύριος Αλέξης Γιωργούλης.

Για να κάνουμε ταμείο. Στην αριστερά, εννοώ την αριστερά, όχι αυτό το συριζαίικο καραγκιοζιλήκι, υπήρχαν κολοσσοί ηθοποιοί σε αξία και σε ήθος. Με εξορίες, με κοινωνικούς και επαγγελματικούς αποκλεισμούς. Ποιος Γεωργούλης; Ούτε ένσημο σε κομματική, σε πολιτική δράση.

Σαν την ΝΔ. που κατέβασε ευρωβουλευτή τον... Ζαγοράκη. Ρε, πλάκα κάνουμε; Όχι, δεν κάνουν πλάκα τα κόμματα, που παίζουν το ίδιο, κι αυτά που υποτίθεται θεωρούνται δεξιά, κι άλλα που το παίζουν... αριστερά και του κώλου αριστερά. Τι να περιμένεις στην ευρωβουλή από τον κάθε Ζαγοράκη και Γεωργούλη;

Η κουβέντα, για όποιον καταλαβαίνει τι διαβάζει, μόνο μειωτική δεν είναι για τους Ζαγοράκηδες και Γεωργούληδες. Ούτε υβριστική για τα κόμματα είναι. Είναι για τους μαλάκες αυτούς που με τη ψήφο τους στέλνουν ακατάλληλα, άσχετα άτομα στη βουλή και την ευρωβουλή.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΝ... ΤΣΑΚΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ