ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ

 

Ο χαμός πάλι για μια κουβέντα του γνωστού τραμπούκου βαρύμαγκα υπουργού του σύριζα. Δεν έχουν καταλάβει κάποιοι ότι ο μουστάκιας την έχει δει πρώτη φίρμα και πόσο εύκολα στο Ελλάδα εξασφαλίζει ο πονηρός πρώτο τραπέζι πίστα στη δημοσιότητα. Έχει να κάνει με φτηνά ΜΜΕ που απλά κάνουν το δικό τους παιχνίδι, εντελώς στημένα, ή κατηγορούν ή πασαλιψατέρ, όχι κριτική.

Τι είπε σ' αυτή τη φάση η Παυλάρα; Ότι παράνομα, παράτυπα, κάτι τέτοιο, διορίστηκε γιατρός στο δημόσιο ο καθηλωμενός σε αναπηρικό καροτσάκι υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος. Και κανένας δεν έπιασε από το αυτί τον Πολάκη για να πει αυτά που αξίζουν στον Σύριζα. Όλοι είπαν ότι δεν ντρέπεται που τα έβαλε με άτομο με ειδικές ανάγκες.

Για μια στιγμή. Πότε διορίστηκε ο Κυμπουρόπουλος; Αυτό δεν το έβαλε κανένας στο λογαριασμό, απ' όσους έκριναν την υπουργάρα τον Πολάκη. Διορίστηκε, λοιπόν, χαριστικά, αντικανονοκά, κάτι τέτοιο σύμφωνα με την υπουργάρα τον Δεκέμβριο του 2016. Κοντά, δηλαδή, δυο χρόνια αφ' ότου κυβέρνηση είναι ο σύριζας. Με ποιον, λοιπόν, στην πραγματικότητα τα έβαλε ο Πολάκης; Με την κωλοκυβέρνηση του που επί των ημερών της το κωλοδημόσιο προσλαμβάνει άτομα αναξιοκρατικά.

Και έχεις τον μεν Τσίπρα και τον δε Φίλη. Ο μεν πρωθυπουργός να μην μιλάει πολιτικά, διότι δικαιολογεί τον Πολάκη. Είναι, είπε, αψύς Σφακιανός, άρα κάντε μας τη χάρη. Και γαμώ την πολιτική τοποθέτηση. Ο δε άλλος, ο Φίλης, ο γνωστός σοβαρός χάλιας, χωρίς κανείς να του ζητησει το λόγο, για να κερδίσει πάλι δημοσιότητα είπε τη δική του παπαριά. Ότι αυτό που είπε ο Πολάκης δεν... εκφράζει το ήθος της αριστεράς.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ