ΤΣΙΠΡΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

 
Ο εμετός. Αριστερός πολιτικός, αρχηγός κόμματος να εγκαταλείπει τους συντρόφους του και να κάνει μεταγραφή απ' εκεί που έφυγε. Και ποιος να τον γιουχάρει τον Θανασάκη τον πολιτευόμενο στο όνομα Θεοχαρόπουλος; Δεν υπάρχει εξέδρα στην πρώην δημάρ. Ένα κόμμα που στήθηκε από πρώην συριζαίους που, με αρχηγό τον άλλον θλιβερό Κουβέλη, φτιάξανε τον αντισύριζα, την δημάρ.
Και που κατέληξε η δημάρ, η προσπάθεια να ανανεωθεί η... ανανέωση της αριστεράς; Πάλι στον σύριζα, εκεί που έφτυνε, και υπουργός, παρακαλώ, ο αξιοθρήνητος Κουβέλης. Και τώρα πήρε τη... χάρη του Τσίπρα ο Θεοχαρόπουλος. Νέος υπουργός τουρισμού. 
Μας είχαν ζαλίσει τον έρωτα ότι η πιο πετυχημένη υπουργός της κυβέρνησης είναι η πρώην νεοδημοκράτισσα Έλενα Κουντουρά. Τι πλάνο είναι αυτό; Να φεύγει από το πόστο της η πετυχημένη πολιτικός και να δίνουν το υπουργείο στον άσχετο στο αντικείμενο 41χρονο επαγγελματία με καριέρα ''κομματόσκυλου''. Ο Τσίπρας κάνει παιχνίδι. Αυτό είναι.
Πεθαμένος είναι πολιτικά ο Κουβέλης και τον έκανε υπουργό ο Τσίπρας. Ανύπαρκτος είναι ο Θεοχαρόπουλος που την έψαχνε με την Φώφη για την μεγάλη κεντροαριστερά και την βόλεψε, τελικά, με τον κυβερνητικό σύριζα, που κι αυτός το παίζει... κεντροαριστερά. Το παιχνίδι του Τσίπρα είναι ''Μοιράζω οφίτσια σε όποιον με προσκυνήσει'' για να πουλήσει το παραμύθι ''όλοι ενωμένοι''. 

 Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ... ΑΝΑΠΟΔΟ