ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΜΑ ΣΒΗΝΕΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ

 

Τον έκαναν τσακωτό στο υπερπολυτελείας κότερο τον κύριο πρωθυπουργό και πολύ σοφά ο άνθρωπος δεν είπε λέξη. Τι να πει; Μούγκα. Λούφαξαν και τα ΜΜΕ του σύριζα. Λάθος! Στη μούγκα και τα ΜΜΕ που λαμογιάρουν με το Μαξίμου. Ποιος σύριζας; Δεν υπάρχει αυτό. Αν υπήρχε κόμμα Σύριζα θα είχε γυρίσει τούμπα την Ελλάδα. Επιτόπου θα ζητούσε την παραίτηση του Τσίπρα. Μέχρι εδώ, ωρέ Αλέξη. Για να πάρεις κανά ψήφο δίνεις... κοινωνικά επιδόματα για να πουλήσεις παραμύθι ότι είσαι με τον λαουτζίκο και κάνεις διακοπές σε εξάστερο γιωτ. Ποιος είσαι, ρε, να μας ξεφτυλίζεις την αριστεροσύνη μας.

Λέγαμε ότι σα χέλι προσπαθεί να γλυστρήσει ο Τσίπρας και γι αυτό απέφυγε να απολογηθεί, να δικαιολογηθεί όχι στους Έλληνες γενικά, ούτε σ' αυτούς που τον ψήφισαν, αλλά στο καθαρόαιμο κοινό του Σύρριζα, στο 5%, αυτό είναι το ποσοστό του. Μίλησε η χήρα του Περικλή Παναγόπουλου, του πατριάρχη της ακτοπλοίας, και η κυρία τον έθαψε τον Τσίπρα. Τι να περιμένεις από την κυρία Παναγοπούλου που δεν έχει ιδέα από επικοινωνία και αριστερή ρητορική.

Έτσι που λες. Η κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου ήθελε να πάρει το μέρος του Τσίπρα, αλλά τον ''έδωσε'' κανονικά. ''Ο άντρας μου τον βρήκε... κουρασμένο και γι' αυτό του διέθεσε το σκάφος''. Συνέβη λίγες μέρες, λιγώτερο από μήνα, μετά τη μεγαλύτερη φονική τραγωδία από πυρκαγιά στην Ελλάδα. Στο Μάτι δεν είχαν σταματήσει να μετράνε νεκρούς κι ο άλλος πήγε να... ξεκουραστεί με την κυρά του σε κότερο που είναι η τζάκουαρ της θάλασσας.

- Γιατί σε βλέπω κουρασμένο..., ρώτησε το κολλητάρι του ο μακαρίτης Παναγόπουλος.

Και ο Τσίπρας που νταραβερίζεται με εφοπλιστές και βιομήχανους από τότε που έγινε πρωθυπουργός, είπε στον σύζυγο της... ειδικής συμβούλου του, της 67χρονης Κατερίνας: ''Κουράστηκα να τρέχω μαζί με τον Ηλία Ψινάκη να σβήνω τις φωτιές''.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΨΕΜΑΤΩΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΣ