Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ... ΧΡΙΣΤΟΥ

 
Το τσιγάρο κάνει κακό στην υγεία, μου ζάλιζε τον έρωτα ένας γνωστός μου, ο οποίος ήταν μανιώδης καπνιστής. Καμιά σημασία, λοιπόν, τι έλεγε ο μαλάκας όταν σπάνια τον συναντούσα χωρίς το καταραμένο στο στόμα. Μου τον θύμισε ο Τσίπρας που προεκλογικά ό,τι θέλει λέει. Και μέσα στα τρελά κι απίστευτα κι αυτό με τον Χριστό.
Η ιδεολογία του Σύριζα είναι πιο κοντά σ' αυτά που είπε ο Χριστός, είπε ο πρόεδρος του εν λόγω κόμματος. Μάλιστα, κύριε. Το παιδί έγλυψε τον Τραμπ, θα κώλωνε να πει μια καλή κουβέντα για τον Χριστό. Δεν αποκλείεται αύριο να το πάει παραπέρα το μπαλαμούτι. Ότι ο Σύριζα ιδρύθηκε σύμφωνα με τα χριστιανικά ιδεώδη και περιλαμβάνει και συνιστώσες παραθρησκευτικών οργανώσεων.
Ποιος; Ο Τσίπρας. Αυτός που αρνήθηκε να ορκιστεί πρωθυπουργός στο ευαγγέλιο. Και σήμερα πουλάει άλλο σότο, ότι είναι η πιο θεούσα από όλους τους Έλληνες πρωθυπουργούς, από εποχής Καποδίστρια.
Ποια ιδεολογία του... Σύριζα; Πλάκα μας κάνει ο Τσίπρας. Έστω ότι στα κιτάπια του το κόμμα έχει ιδεολογία, ποια η σημασία της όταν δεν εφαρμόζεται; Σαν τον άλλον, τον καπνιστή που λέγαμε. Φουμάρει και λέει ότι κάνει ζημιά στην υγεία.
Τέλος πάντων, από τότε που βγήκε στην πιάτσα ο κομουνισμός, πριν από ενάμισυ αιώνα περίπου, παίζει αυτή η θεωρία. Ότι ο κομουνισμός αντέγραψε τον χριστιανισμό. Και σαλτάριζαν από τσαντίλα οι αληθινοί αριστεροί, οι ιδεολόγοι της αθείας,  όταν άκουγαν να τα λένε αυτά οι άσχετοι. 

 Διαβάστε ακόμα:

 

ΣΤΟ ΣΕΞ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ