Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ

 
Αυτά μόνο ο Τσίπρας τα λέει. Και τολμάει να τα λέει στην Ελλάδα. Σε καμιά άλλη χώρα της δυτικής Ευρώπης δεν υπάρχει περίπτωση πολιτικός να μιλήσει όπως ο Τσίπρας. Όπως ο Πολάκης. Αν συμβεί αυτό, τότε για χρόνια θα τον ''φτιάχνουν'' οι γελοιογράφοι και οι σκιτσογράφοι.
Δικαιούμαι τις προσωπικές μου στιγμές. Αυτό είπε ο Τσίπρας προκειμένου να δικαιολογήσει το αδικαιολόγητο. Ότι σε πείσμα κάθε έννοιας της πολυδιαφημισμένης διαφάνειας, χωρίς όπως είχε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ενημερώσει τους πολίτες δέχθηκε ΜΥΣΤΙΚΑ να κάνει χρήση το κότερο εφοπλιστή για τις οικογενειακές του διακοπές.
Ο πολιτικός σε επίπεδο υπουργού δεν δικαιούται ''προσωπικών στιγμών'' με την έννοια ότι χάνει χρήματα στο τζόγο, έχει γκόμενα, είναι κοκαϊνομανής. Γιατί; Επειδή θα κυκλοφορεί με ''αχίλλεια πτέρνα'' ο υπουργός, ο πρωθυπουργός, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, αν είναι κρυφός ομοφυλόφιλος, όχι δηλωμένος, αν παίζει χαρτιά με μεγαλοβιομήχανο, αν ταξιδεύει στο εξωτερικό οικογενειακά με έξοδα καναλάρχη. ''Αχίλλεια πτέρνα'' που πιθανόν να εκμεταλλευτούν ξένες μυστικές υπηρεσίες, να τον εκβιάσουν μεγαλοεπιχειρηματίες για κάποια συμφωνία με το δημόσιο.
 
Μαλακία μου ήταν που πήγα για μπάνια με τη θαλαμηγό κεφαλαιοκράτη, αυτό όφειλε να πει ο πρωθυπουργός. Αυτός, όμως, είπε το άλλο. Τι σας νοιάζει με ποιον εκπρόσωπο του μεγάλου κεφαλαίου έχω ''προσωπικές στιγμές''! Και το ακόμα πιο προκλητικό: ''Δεν μ' ενδιαφέρει αν κάνουν το ίδιο και οι υπουργοί μου... , αν τους φιλοξενεί στο κότερο τους εφοπλιστής''. 
 
Εντάξει, εδώ είναι Ελλάδα και τον παίρνει τον πρωθυπουργό να πουλάει κουτσαβακισμό αλά Αντρέα Παπανδρέου. Και στην Ελλάδα, όμως, της πολιτικής ψευτομαγκιάς, υπάρχουν πολίτες που έχουν απαίτηση από τον πρωθυπουργό να τον ενδιαφέρει αν οι υπουργοί του έχουν ''προσωπικές στιγμές'' σε γιωτ και σε πανάκριβα χιονοδρομικά σαλέ. 
Διαβάστε ακόμα: