ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Ξεκάθαρα πράγματα. Ο ίδιος ο Τσίπρας το ξεκαθάρισε. Δεν είμαστε αριστερά, είμαστε κεντροαριστερά. Φοβερά πράγματα. Να παριστάνεις τον αριστερό, που δεν έχει καμιά, μα ΚΑΜΙΑ σχέση με τον παραμύθι φούρναρης... ''κεντροαριστερό'', και για να μην χάσεις ποσοστά να εμφανίζεσαι με πολιτικές θέσεις κωλομπαρίστικες. Μουστακαλήδικες.

Είμαστε η... προοδευτική παράταξη, λέει ο συριζαίος. Γι' αυτό κάνει βήματα προς τα πίσω, όχι προόδου. Αν δεν μπασταρδεύεις τις αριστερές θέσεις σου, σίγουρα τις πετάς, τις ξεχνάς.

Κοροϊδεύουν οι της ΝΔ όταν μιλάνε για... κεντροδεξιά. Ότι, δηλαδή, είναι δεξιά και κάνουν άνοιγμα στις θέσεις τους. Απάτη. Επειδή η ΝΔ δεν είναι δεξιό κόμμα. Δεν έχουν καταφέρει να πείσουν τον κόσμο για την αναγκαιότητα της ύπαρξης δεξιού κόμματος. Ποτέ, άλλωστε, το Λαϊκό Κόμμα, ο Συναγερμός, η ΕΡΕ και η ΝΔ δεν είπαν ότι είμαστε δεξιά. Υβριστικά τους αποκαλούσαν δεξιά οι αριστεροί και οι δήθεν δεξιοί μέχρι πρόσφατα ντρεπόντουσαν να αναγνωρίσουν ότι είναι δεξιοί. Χρειάστηκε να κάνει μεταγραφή στη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρώτος στην Ιστορία που δήλωνε περήφανα ''Είμαι δεξιός''.

Παίζουν με τις ταμπέλες. Το πιο συντηρητικό κόμμα, το ΚΚΕ, είχε αυτοχαρακτηριστεί... ''προοδευτικό''. Κι έτσι πέρασε.Ότι η δήθεν αριστερά είναι δημοκρατική, προοδευτική, και η δήθεν δεξιά συντηρητική, φασιστική.

Για τον αληθινό αριστερό οι... κεντρώοι, οι κεντροδεξιοί, οι κεντροαριστεροί είναι όλοι δεξιοί. Όπως αλλιοώς να λέγονται, σοσιαλδημοκράτες, χριστιανοδημοκράτες, μεταρρυθμιστές, ριζοσπάστες και σία. Ο Τσίπρας, για να ξέρουμε τι λέμε, βγήκε το 2015 όχι ως αριστερός, αλλά ως αντίπαλο δέος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Και σήμερα για να επιβιώσει, για να μην τον καπελώσει το πρώην ΠΑΣΟΚ, λέει ότι είναι... κεντροαριστερά. Δεν τον βγάζει ο δρόμος προς τα αριστερά (φώτο).

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΠΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ... ΤΕΙΟΝ