ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

Αηδιαστικό. Η Χρυσή Αυγή έχασε, και… πανηγύριζαν κάποιοι γιατί αυτοχαρακτηρίστηκαν οι… νικητές της. Ότι χάρη σ’ αυτούς το φασιστικό κόμμα υπέστη μεγάλη ήττα. Και θριαμβευτές είναι αυτοί που… σέβονται τη ψήφο του λαού. Όχι, όμως, αν η ψήφος πηγαίνει στην Χρυσή Αυγή.

Αυτό δεν είναι δημοκρατία. Αυτό είναι η γελοιοποίηση της δημοκρατίας. Να μην κοιτάνε τη δική τους αποτυχία, οι του ΚΚΕ, του πρώην ΠΑΣΟΚ, του Σύριζα κ.α., και να λανσάρονται νικητές για τη συντριβή του αλλουνού. Και, κυρίως, να μη σέβονται τη ψήφο όσων με δημοκρατικές διαδικασίες εκφράστηκε στην κάλπη.

Ξεκαθαρίζω. Δεν είμαι δημοκράτης της πλάκας. Δεν αναγνωρίζω κανένα αποτέλεσμα κανενός κόμματος. Δεν σέβομαι τη ψήφο του λαού, όπως κι αν κάτσει, όπως κι αν μοιραστεί. Θα ήμουν το φασιστόμουτρο του κερατά αν δημοσίως, μάλιστα και χωρίς στο πάνελ να έχω απέναντι μου εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, δήλωνα ότι σέβομαι την απόφαση των πολιτών, εκτός κι αν ψήφισαν… φασίστες.

Το θέμα δεν είναι αν η Χρυσή Αυγή είναι φασίστες, ναζιστές, εθνικιστές, εγκληματίες, τάγματα εφόδου. Το πρόβλημα είναι ότι αντιδημοκρατικά, με… δημοκρατικούς όρους καραμπινάτης δικτατορίας, έχουν εξορίσει σαν λεπρούς τους χρυσαυγίτες. Και, βάζοντας σε επικοινωνιακό βέτο ένα κόμμα που συμμετέχει σε εκλογές, απονέμουν στους εαυτούς τους τίτλους και αγώνες δημοκρατικής… ευαισθησίας. Αυτά που δεν έχουν, δηλαδή..


Διαβάστε ακόμα:

ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΕ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…