ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

 

Αυτό που με ανακατεύει είναι να κατηγορούν τον Βελόπουλο, τον νέο ευρωβουλευτή μας, επειδή πουλάει χειρόγραφα του Ιησού και μαντζούνια για την τριχόπτωση και δεν τα βάζουν μ' όσους μαλάκες αγοράζουν την τηλεοπτική πραμάτεια του. Αν είναι μια φορά απατεώνας ο κάθε τηλεπωλητής, δέκα και είκοσι φορές λουμπίνα είναι ο πολιτικός που αγιοποιεί τον λαό.

Ο λαός αποφασίζει, ό,τι πει ο λαός, ο μοναδικός κριτής είναι ο λαός. Κάτι τέτοια πασαλιψατέρ ακούς από το πρωί μέχρι το βράδυ, κι αν σκάσει μύτη στην πιάτσα κανένα περίεργο πτηνό αλά Κυριάκος Βελόπουλος, την κάνουν επιτόπου γυριστή. ''Απαράδεκτον να ψηφίζουν τύπους σαν τον Βελόπουλο....''.

Αυτός είναι ο λαός. Πάντα. Αυτός ήταν και θα είναι. Τι να κάνουμε; Ποτέ των ποτών ο κόσμος δεν θα ψηφίσει δημοκρατικά, δηλαδή να επιλέξει το γενικό καλό. Να επιδιώξει με άτομα ποιοτικά το ατομικό συμφέρον μέσα από το γενικό συμφέρον. Η ψήφος κατά 90% δίνεται κομματικά και με θυμό, διότι ο άλλος είναι σε απελπισία, δικαιολογημένα ή όχι. Ύστερα είναι και το άλλο. Πρακτικά ο μέσος πολίτης δεν είναι σε θέση να γνωρίζει την αξία των καλύτερων, άσε ότι οι αληθινά σοβαροί συνήθως αποφεύγουν να... εκτεθούν υποψήφιοι.

Όσο για τον 54χρονο Βελόπουλο που στις έγκυρες εκπομπές του δουλεύει τον κόσμο με συνομωσιολογίες. Λένε ότι είναι εθνικιστής, ακροδεξιός. Μήπως δεν είναι τίποτα. Μήπως παριστάνει κάτι κι αυτός. Και δεν λένε ότι πολιτικά, μάλλον κομματικά ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ. Μετά έγινε βουλευτής με το Λαός του Καρατζαφέρη, και στη συνέχεια έκανε μεταγραφή και στην ΝΔ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΠΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ... ΤΕΙΟΝ