ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ... ''ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ''

 

Δεν ασχολούμαι με ανύπαρκτους, βάζω στη σέντρα το αντιδημοκρατικό φαινόμενο να μας ζαλίζει τον έρωτα το περιθώριο. Και για να είμαι ακριβής το περιθώριο του περιθωρίου, όπως π.χ. το κομματικό μαγαζί της γειτονιάς, η ΛΑΕ του σύντροφου Παναγιώτη Λαφαζάνη. Στις ευρωεκλογές της Κυριακής το απόκκομμα του σύριζα εξαφανίστηκε, χάθηκε, μηδενίστηκε. Και τι σχολίασε ο αρχηγός;

- Αναλαμβάνω την ευθύνη. Αποτύχαμε.

Πήρες χαμπάρι ότι έχεις να κάνεις με γραφικούς; Με μανιακούς. Ο Λαφαζάνης, όμως, ζει στον κόσμο του. Θαρρεί ότι η Ελλάδα ενδιαφέρεται για το ποιος έχει την... ευθύνη της αποτυχίας της ΛΑΕ, που για να πάρει τίποτα παραπάνω ψήφους συνεργάστηκε με το κόμμα των Πειρατών. Τούτο το τεράστιας πολιτικής σημασίας πάντρεμα.

Τι θα πει ''Αποτύχαμε''; Αυτό θα το πει ο αθλητής που δεν κατάφερε να πιάσει την επίδοση του στο μήκος ή το ακόντιο. Η Λαϊκή Ενότητα δεν απέτυχε, απλά δεν την γουστάρει ο κόσμος.

Αυτό λέει ο σοβαρός. ''Δεν μας θέλει ο λαός. Δεν μας χρειάζεται, οπότε το κλείνουμε το μαγαζί και πάμε σπίτι μας''. Όχι, δεν γίνεται έτσι. Οι Λαφαζάνηδες, αριστεροί και δεξιοί, θα... συνεχίσουν τον αγώνα διότι δεν ξέρουν τίποτα άλλο να κάνουν. Αυτό είναι το μεροκάματο τους. Η προσφορά στον λαό. Από τότε που ήταν έμμισθος κομματικός υπάλληλος του ΚΚΕ ο Λαφαζάνης, εδώ και 40 χρόνια, είναι αφοσιωμένος στην πολιτική.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΙ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ''ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ''