ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ..., ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ!

 

Με το που κάθεται η τράπουλα στο συν εννιά η διαφορά οι συριζαίοι την αλλάζουν την πάρλα και λένε ''Ναι, πράγματι, την πουτσίσαμε... ''. Μόλις λίγες ώρες πριν επέμεναν ότι δεν... χάσαμε, δεν είναι ήττα και ό,τι άλλο τρελό αρκεί μα μην παραδεχθούν τη συντριβή.

Τώρα οι συριζαίοι την γυρίζουν την πλάκα και υποστηρίζουν κάτι άλλα παλαβά. Ότι χάσαμε διότι δεν κάναμε εκείνο και το άλλο, διότι αγνοήσαμε τη μεσαία τάξη, διότι κάναμε λάθη... Μαλακίες. Την πάνε τη δουλειά στο εύκολο, στο δεν τρέχει κάστανο, θα ανατρέψουμε την κατάσταση.

Ο σύρζας δεν έκανε κανένα λάθος. Ούτε ένα λάθος, στα ψιλά και στα χοντρά θέματα. Αυτή είναι η αλήθεια. Έκανε αυτά που μπορούσε να κάνει. Και δεν έκανε εκείνα που δεν μπορούσε να κάνει. Για ποια ανύπαρκτα και φανταστικά λάθη μιλάνε οι παπατζήδες; Που συνεχίζουν να πουλάνε το σότο, ότι είναι... αριστεροί, διότι μόνο με το στόμα έχουν διαφορές ουσίας με τους άλλους, τους... συντηρητικούς.

Έτσι δεν πάει. Έτσι οι λουμπίνες την έβγαλαν μέχρι σήμερα, όλη την περίοδο της μεταπολίτευσης. ''Εμείς είμαστε οι... προοδευτικοί, οι άλλοι οι συντηρητικοί, τι θα διαλέξει ο λαός;''. Τους προοδευτικούς, βέβαια, οι οποίοι προοδευτικοί όταν γίνονται κυβέρνηση είναι στην πράξη μια από τα ίδια και διαφέρουν στη ρητορική. Ποια λάθη έκανε ο σύριζας, για να μη χαθούμε στην κουβέντα;

Ας πούνε ένα λάθος. Μόνο ένα. Δεν υπάρχει κανένα λάθος. Τότε γιατί έχασαν; Για τον ίδιο λόγο που είχαν κερδίσει.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΙ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ''ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ''