ΠΗΓΑΝ ΝΑ... ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ

 

Έχω περιέργεια. Τι ψάρια θα πιάσει αυτός ο Βελόπουλος που έκανε το μπαμ στις ευρωεκλογές. Είναι μια ακόμα τρακατρούκα της κάλπης. Ένας κομήτης που σηκώνεται ψηλά και μετά από ένα φεγγάρι εξαφανίζεται. Γέννημα των καιρών.

Όπως ο Λεβέντης, ο Καμμένος, ο Θεοδωράκης. Κόμματα που τα σπρώχνει ο άνεμος του ''αντί''. Αντιμνημονιακά δήθεν, αντισυστημικά, αιρετικά, κάτι τέτοια που στηρίζονται στον δήθεν φιρμάτο πρόεδρο και από δίπλα διάφορα ανεμομαζώματα και ξεράσματα από άλλα κόμματα.

Δεν θα είναι έκπληξη η έκπληξη των ευρωεκλογών, ο εν λόγω Βελόπουλος, να ξανακάνει την έκπληξη, δηλαδή να... μη μπει στη Βουλή. Να πέσει πιο κάτω από το 4% που πήρε. Και να μπει στη Βουλή ο Βαρουφάκης που παρά τρίχα έμεινε έξω από την Ευρώπη.

Έχω περιέργεια να δω αν θα πιάσει το στήσιμο που του κάνανε κάποια κανάλια. Για τον Βελόπουλο, λέω. Πιο σωστά το παιχνίδι το έκαναν κάποιοι μπροστινοί στα κανάλια δημοσιογράφοι. Αμέσως με την επιτυχία του Βελόπουλου τον πήραν σβάρνα όλα τα κανάλια. Πέστε τα και σ' εμάς. Εκεί έγινε η επιχείρηση υπονόμευσης του νέου καμματάρχη που βέβαια δεν έχει κανένα κόμμα. Η Ελληνική Λύση είναι μια δουλειά στα χαρτιά. Στον αέρα.

Τέλος πάντων, η σκοπιμότητα ήταν να εκθέσουν αυτόν τον Βελόπουλο, γιατί ό,τι παίρνει κατά βάσιν το αφαιρεί από τον Μητσοτάκη. Και τα κατάφεραν οι έμπειροι να τον κάνουν να γλυστρήσει τον... πρόεδρο της Ε.Λ. και να λέει περί... προγράμματος και θέσεις πολιτικές, λες και όσοι του έδωσαν ψήφο... πίστεψαν στις... αρχές και τις αξίες του νέου φορέα.

Διαβάστε ακόμα:

ΒΟΗΘΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ''ΠΡΩΗΝ''