ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ

 
Μεγάλη μέρα σήμερα. Ψηφίζει ο λαός. Πολύ μεγάλη μέρα. Αποφασίζει ο λαός. Ξεχωριστή Κυριακή, όχι σαν άλλες τις άλλες. Και τι είναι αυτό που αποφασίζει ο κυρίαρχος λαός; Το λένε ξεκάθαρα οι εκφραστές του λαού, τα κόμματα. Αποφασίζει, λοιπόν, δημοκρατικά και ειρηνικά ο λαός να πάει μπροστά, αν το ρίξει στον Τσίπρα. Αποφασίζει να μη γυρίσει πίσω. 
Ένα από τα δυο αποφασίζει σήμερα ο λαός. Ή να συνεχίσει με αρχηγό τον Τσίπρα και να μη χάσει αυτά που κέρδισε με την αριστερά. Ή να γλυτώσει από την απάτη και το σύχαμα των συριζαίων (φώτο). Και στη μια περίπτωση, και στην άλλη νικητής θα 'ναι ο λαός. Επειδή δεν αποφασίζει κανένας Μητσοτάκης, και κανένας Τσίπρας. Η απόφαση είναι του λαού, ο οποίος θα επιλέξει ανάμεσα σε δυο... διαφορετικά πράγματα.
Ένα από τα δυο. Μέρα ή νύχτα. Μαύρο ή άσπρο. Αυτό θα αποφασίσει ο λαός. Επειδή, είπαμε, το ένα κόμμα είναι διαφορετικό από το άλλο. Δεν είναι το ίδιο. Δεν ψηφίζεις το ένα και βγαίνει το άλλο. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Μόνο κορόιδο δεν πιάνεται ο λαός, Να ψηφίζει αριστερά και να κληρώνει δεξιά. Να ψηφίζει αντιμνημόνιο και να τρώει στην τσέπη ένα τρίτο μνημόνιο. Να λέει ''Όχι'' στο δημοψήφισμα και να βγαίνει ''Ναι'' μέσα από την κάλπη. 
 
Δεν γίνονται αυτά τα ταχυδαχτυλουργικά. Αυτά τα κωλομπαρέματα. Άλλα πράγματα γίνονται στις εκλογές. Οι κάλπες στήνονται πάλι για να κερδίσει ο λαός. Να πάει ακόμα περισσότερο μπροστά.
 
Μεγάλη Κυριακή η σημερινή. Ο λαός πάει για άλλα. Για μια νέα νίκη. Μια νέα κατάκτηση. Την 18η μετά τη δικτατορία. Φοβερό ρεκόρ. Την περίοδο της μεταπολίτευσης, από το 1974, ο λαός πέτυχε 17 νίκες σε 17 εκλογές. Και σήμερα πάει για το 18ο βήμα μπροστά. 
Διαβάστε ακόμα:

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ