Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ 4 ΓΑΜΟΥΣ

 

Δεν είμαστε Αμερική, ούτε και θα γίνουμε ποτέ Αμερική, αλλά έχουμε αρχίσει να μας ενδιαφέρει η πρώτη κυρία της χώρας, η σύζυγος του πρωθυπουργού. Η γυναίκα του Αντώνη Σαμαρά πέρασε και δεν ακούμπησε, κρατήθηκε αυστηρά και μακριά από τα ΜΜΕ. Αντίθετα, η σύντροφος του επόμενου, του Αλέξη Τσίπρα, όχι πως η ίδια το επεδίωξε, σε κάποιες φάσεις έπαιξε επικοινωνιακά σε πρώτο και σε δεύτερο πλάνο. Η κυρία Κυριάκου Μητσοτάκη, άτομο με διαφορετικό, εξαιρετικά δυναμικό προφίλ, πως θα διαχειριστεί τη ''θέση'' της;

Αλήθεια, ποια είναι η και γαμώ την τσαμπουκαλού, και κατά ένα χρόνο μεγαλύτερη του νέου πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Το κορίτσι είναι Ελληνίδα από τη μάνα της, και πολωνικής καταγωγής από τον πατέρα της. Σπούδασε γιατρός, ασχολείται με το εμπόριο φαρμάκων και διατηρούσε γκαλερί τέχνης στο Λονδίνο, όπου για μεγάλο διάστημα ζούσε μόνιμα.

Η Μαρέβα, μητέρα τριών παιδιών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ποτέ δεν έσκυψε το κεφάλι, ποτέ δεν αλλοίωσε την προσωπικότητά της προκειμένου να γίνει δεκτή στο μητσοτακέικο. ''Δεν με θέλετε μία, δεν σας θέλω δύο... '', κάπως έτσι ήταν η συμπεριφορά της απέναντι στην Ντόρα Μπακογιάννη, αδελφή του Κυριάκου, και κυρίως απέναντι στη φοβερή πεθερά της Μαρίκα Μητσοτάκη.

«Δεν παντρεύτηκε εσένα, αλλά το όνομά σου...» έριχναν σπόντες στον Κυριάκο από την οικογένειά του, της οποίας η διαδρομή πολιτικά ξεκίνησε από το 1845, τότε που ένας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αρραβωνιάστηκε την αδελφή του Ελευθερίου Βενιζέλου Κατίγκω. Όσο για τον Κυριάκο και την Μαρέβα, γνωρίστηκαν και αγαπήθηκαν όταν ήταν συμφοιτητές στο Harvard, στις ΗΠΑ.

Οικονομολόγος και η Μαρέβα Γκραμπόφκσι, αλλά πριν λίγα χρόνια, συγκεκριμένα όταν πια ξεκίνησε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, από στέλεχος της Deutsche Bank την έκανε γυριστή στη μόδα. Στα γυναικεία ρούχα και σε αξεσουάρ. Με μια άλλη κυρία φτιάξανε ένα fashion brand, που με πρόταση του σεναριογράφου του «Κυνόδοντα» Ευθύμη Φιλίππου το είπαν «Zeus + Dione», Δίας και Διώνη. Μια επιχείρηση με γραφεία Πλουτάρχου 21 στο Κολωνάκι και στόχευση τις ξένες αγορές, ιδιαίτερα τις ασιατικές.

Για πέντε χρόνια Κυριάκος και Μαρέβα είχαν χωρίσει, αφού είχαν κάνει τα τρία παιδιά. Η πρώην και σήμερα νυν σύζυγος, αφού το ζευγάρι τα ξαναβρήκε λίγο πριν ο Κυριάκος δηλώσει υποψηφιότητα για αρχηγός στη ΝΔ, δεν περίμενε πώς και πώς να ξανακερδίσει τον Μητσοτάκη. Ήταν εν διαστάσει με τον Μητσοτάκη, θεωρούσε οριστικό το χωρισμό τους και ελεύθερη γυναίκα, η 52χρονη σήμερα, έκανε σχέσεις, αλλά όχι και άλλον γάμο. Καμιά σχέση με την μητέρα της, η οποία μετά το χωρισμό με τον πατέρα της Μαρέβα, παντρεύτηκε άλλες τρεις φορές.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΝΑΣ... ΑΛΛΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ