ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 

Δεν έγινε σεισμός 17 ρίχτερ και γι' αυτό η Ελλάδα βρέθηκε στα βράχια, που λένε οι κουλτουριάρηδες. Ούτε ξεπατωθήκαμε οικονομικά και υποχρεωθήκαμε να βγούμε στην Ευρώπη με το ζητιανόξυλο, επειδή μας πλάκωσαν τις εκρήξεις άγνωστα ηφαίστεια που ξύπνησαν μετά από 77 αιώνες. Η εθνική καταστροφή οφείλεται στις κυβερνήσεις, έτσι αποφάσισε η Ιστορία. Με στοιχεία ακλόνητα και αναμφισβήτητα ο κάθε πρωθυπουργός από το 1974 κι έπειτα παρέδινε το δημόσιο ταμείο πιο χρεωμένο απ' όσο το παραλάμβανε.

Και στα παπάρια τους όλοι οι πρωθυπουργοί που κέρδιζαν στις εκλογές. Μην το λησμονούμε αυτό. Ουδείς πήρε νταηλήκι την εξουσία, όλοι ήταν εκλεγμένοι, δημοκρατικά με τη βούληση του λαού. Δεν φταίει ο λαός, όμως. Όχι, βέβαια. Όποιος ρίξει ευθύνη και στον λαό είναι αντιλαϊκός τύπος. Φταίνε οι πολιτικοί, μόνο αυτοί.

Ο λαός της Βόρειας Ελλάδος έκανε το καθήκον του μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών, και γαμώ τις διαδηλώσεις. Δεν πιάνεται ότι ψήφισε 32% τον Τσίπρα, με ποσοστό όσο στην άλλη Ελλάδα.

Λέγαμε για το πως κρεμάστηκε από την αγχόνη των μνημονίων η Ελλάδα. Είδατε κανέναν πρωθυπουργό να πληρώσει για τη ζημιά που έκανε; Όλοι οι εν ζωή είναι παρόντες στη Βουλή μέχρι σήμερα, με εξαίρεση τον Σημίτη, αυτή την ποντικομαμή των 83 χρόνων. Εδώ είναι που έρχομαι να πω την κουβέντα μου. Θα πληρώσει ο Τσίπρας για τα όργια που έκανε; Ή θα κάνει τον ψόφιο κοριό ο Μητσοτάκης, όπως όλοι οι προκάτοχοι του;

Θες απάντηση; Μετά χαράς. Ο καθαρός δεν φοβάται να τιμωρήσει τον φταίχτη. Και δεν θα τιμωρήσει τον ένοχο ο πρωθυπουργός που δεν θέλει να τα χαλάσει με τους γαμημένους ισχυρούς έξω. Άσε ότι ως κόμμα σέρνει ευθύνες που τις έχουν πνίξει οι κομματικοί αντίπαλοι. Πήρες πρέφα;

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ξέσκισαν. Τίναξαν τη μπάνκα στον αέρα. Γιατί δεν τους έστησε στον τοίχο ο σύριζας; Γιατί το 'ριξε μονάχα στο μιλητό και δεν μίλησαν οι κρεμάλες με χορδές πιάνου σε λαιμούς, που λέει ο λόγος; Μα, αν είχε σκοπό ο Τσίπρας να κινηθεί αληθινά ως κάθαρση κι όχι κωλομπαρίστικα να τη βγάζει στο μπλα μπλα, ότι εμείς είμαστε... άλλοι, ενώ στην πράξη αποδείχθηκε μια από τα ίδια.

Μη λέμε πολλά. Τουμπεκής θα είναι και ο Μητσοτάκης. Θα αφήσει να ξεχαστούν τα σκάνδαλα επί Τσίπρα, η κατάχρηση εξουσίας στο όνομα της πρώτης φοράς αριστεράς, όλες οι συμφωνίες σε βάρος της Ελλάδος. Οι υπογραφές που δεσμεύουν την οικονομία μας τις προσεχείς δεκαετίες.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ