ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

 

Λέω αυτό που καταλαβαίνω. Και θαρρώ πως ο καθένας με καθαρό μυαλό το ίδιο με μένα καταλαβαίνει. Ότι ο πρωθυπουργός το παίζει αρχιδικαστής. Όχι απλά παρεμβαίνει στη δικαιοσύνη, αλλά απονέμει ο ίδιος ''δικαιοσύνη''. Όχι ως δικαστής, αλλά ως πρωθυπουργός.

Μας τα ζάλισαν οι συριζαίοι για το σκάνδαλο Νovartis, στο οποίο είχαν βρωμίσει τα χέρια τους πρωθυπουργοί και υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Μας τα ζάλισαν και οι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ότι η δουλειά είναι στημένη από τον Σύριζα για να τους ενοχοποιήσει. Τελικά, θα μάθουμε την αλήθεια;

Υπάρχει η κασέτα με τους Κοντονή, Παπαγγελόπουλο, υπουργό και αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, να λένε στην κάμερα:

- Το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους είναι αυτό. Θα γίνει σεισμός στην Ελλάδα όταν θα δημοσιοποιήσουμε τα στοιχεία της υπόθεσης Νovartis.

Περάσαν μήνες, περάσαν χρόνια και δεν βγήκε τίποτα στον αέρα από τα στοιχεία που είχαν δει και τρόμαξαν οι δυο συριζαίοι. Και οι οποίοι, βέβαια, δεν τα είπαν τηλεοπτικά χωρίς να έχουν ενημερώσουν το Μαξίμου, και χωρίς να έχουν πάρει την άδεια να πουν αυτά που είπαν.

Τελικά, το έργο πήγε στη δικαιοσύνη μετά από μηνύσεις των, κατά την κυβέρνηση Τσίπρα, ενόχων. Η δικαιοσύνη κάνει πάσα το φάκελο στη Βουλή, διότι οι εμπλεκόμενοι είναι πολιτικά πρόσωπα και ο Μητσοτάκης σε μαρμαρώνει. Η έκπληξη:

- Δεν ακουμπάω τους πολιτικούς μου αντιπάλους, δεν θα κατηγορήσω τον κ. Τσίπρα, θα την πληρώσει μόνο ο ''Ρασπουτίν'', δηλαδή ο Παπαγγελόπουλος.

Αυτά είναι πράγματα πονηρά. Ύποπτα. Ο Τσίπρας, δηλαδή, δεν ήξερε τίποτα όταν έστησε, αν την έστησε τη μηχανή ο εν λόγω Παπαγγελόπουλος, πρώην αρχιεισαγγελέας και πρώην διοικητής της ΕΥΠ. Πλάκα μας κάνετε, ρε; Πάτε να την κουκουλώσετε τη βρωμοδουλειά, γιατί περνάτε για κορόιδο τον κοσμάκη.

Από ποιο σκοτεινό κέντρο δόθηκε η εντολή να ενοχοποιηθούν στελέχη του ''παλαιού πολιτικού συστήματος''. Μήπως πράγματι ήταν ένοχοι, αλλά το στρηπτηζ ξεκίνησε διότι υπήρξε απόφαση από εκείνους με τα γυάλινα μάτια που επηρεάζουν το αποτέλεσμα των εκλογών. Και τι συνέβη ώστε το Αόρατο Κέντρο την κάνει γυριστή, και τώρα το πάνε για αβαβά. Στο σκαμνί μόνο ο Ρασπουτίν, κι αυτός να πέσει στα μαλακά. Δηλαδή; Θάψτε κι αυτήν την ιστορία, δεν μας χρειάζεται πλέον.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ