ΦΤΑΙΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ

 

Μιλάνε και οι πεθαμένοι. Αυτό το έργο παίζεται στο Ελλάδα. Να βγαίνει ο Τσακαλώτος, ο κάθε Τσακαλώτος, ο καθε παραμύθης υπουργός για κλωτσές να κάνει... κριτική σε βάρος του εαυτού του, μετά από 4,5 χρόνια κυβέρνηση. Να έχει αποτύχει, να το παραδέχεται, και να θέλει να βγει από πάνω.

Δεν τα κάναμε καλά στην ΕΡΤ, παραδεχθηκε ο Τσακαλώτος. Κι αυτό είναι μαγκιά; Βεβαίως είναι μαγκιά διότι το ομολογούμε, σου εννοούν. Και ποια είναι η πλάκα; Διότι το επεισόδιον απειλεί να εξελιχθεί σε συριζαίικον σήριαλ. Επιτόπου σκάει μύτη η κυρία Ακριβοπούλου, η οποία δηλώνει αριστερή δημοσιογράφος, μέχρι πρόσφατα στην κρατική τηλεόραση και τη βγαίνει στον πρώην υπουργό οικονομικών:

«Ε, όχι και αυτοκριτική παιδιά! Αυτοκριτική θα ήταν να εξηγήσει γιατί ήταν από τους ελάχιστους υπουργούς που έχαιρε μιας… ανεξήγητης ασυλίας από το σύνολο των ΜΜΕ, την ίδια ώρα που λυσσομανούσαν συντεταγμένα εναντίον συγκεκριμένων υπουργών».

Αίσχος! Το σχόλιο της Ακριβοπούλου σε βάρος του Τσακαλώτου είναι το αίσχος. Τι μας λέει η κυρία; Ζητάει τα ρέστα από τον... Τσακαλώτο γιατί τον σπατουλάρανε οι ''συνάδελφοι'' της αριστεροί δημοσιογράφοι. Και δεν ζητάει εξηγήσεις από τους λειτουργούς του τύπου, γιατί δεν ήταν αντικειμενικοί, όπως η ίδια στην εκπομπή της στην ΕΡΤ.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΤΑ ΜΑΤ