ΠΑΝΤΩΣ, ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ ΦΡΑΓΚΟ

 

Τον μπαμπά του σούπερ κολλητού του Τσίπρα, του πρώην υπουργού Νίκου Παππά, τον διόρισαν στον ΟΑΣΘ. Και μετά από δυο χρόνια κουμάντο στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών, ο μπαμπάς Στέλιος Παππάς άφησε χρέος 86 εκ.ευρώ. Με ποια κριτήρια επελέγη ο μπαμπάς να κουμαντάρει έναν δημόσιο οργανισμό; Κατ΄ αρχήν πρόκειται για έντιμο άνθρωπο. Δεύτερον ο μπαμπάς έχει χρόνια στο κόμμα. Αυτά δεν πιάνονται;

Ιδεολόγος αριστερός δεκαετίες ο μπαμπάς του Νίκου, όταν τον είχαν σχολιάσει για χαριστικό διορισμό και οικογενειοκρατία είπε την αφοπλιστική ατάκα: ''Δεν είναι ο πατέρας του Νίκου, είμαι ο γιος του μπάρμπα Νίκου''. Και είχε χαρακτηρίσει fake news ότι σύντροφος του είναι η μαμά της βουλευτίνας Κατερίνας Νοτοπούλου. Παίζουν κι αυτά, φαιδρά ή σοβαρά, αλλά να μη ξεφεύγουμε.

Έκλεψε ο άνθρωπος; Όχι. Κονόμησε; Όχι. Βόλεψε κόσμο; Όχι. Αθώος είναι, δεν αμάρτησε, δεν λαμογιάρησε, δεν μανουβράρησε. Και τι έγινε που φέσωσε το μαγαζί με 86 εκατομμύρια. Παραμένει αγνό το εν λόγω ιστορικό κομματικό στέλεχος. Ούτε ο ίδιος φταίει, ούτε αυτός που τον τοποθέτησε στον ΟΑΣΘ.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙ ΜΑΣ