ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

 
Γιατί καταλήγει στην αμερικάνκή πρεσβεία κάθε χρόνο η Πορεία την ημέρα του Πολυτεχνείου; Επειδή οι ΗΠΑ θεωρούνται, και πράγμματι έτσι είναι, έδωσαν το οκέυ να γίνει η χούντα στην Ελλάδα. Οι ΗΠΑ στην πραγματικότητα έχουν την ολοκληρωτική ευθύνη και για τη δικτατορία και για όλα όσα ακολούθησαν στη συνέχεια σε βάρος της Κύπρου. 
Ο Τσίπρας, ο γνωστός πρώην πρωθυπουργός. όχι κάποιος άλλος, ήταν ο επικεφαλής στο μπλοκ του Σύριζα ατην πορεία του Πολυτεχνείου. Μιλάμε για την απόλυτη κοροϊδία. Να παρουσιάζεται ως... αντιαμερικανός ο πρώην πρωθυπουργός ο οποίος περοισσότερο από κάθε άλλον έγλυψε την Αμερική στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ. Του μακράν πιο γελοίου Αμερικάνου προέδρου.
Με την παρουσία του στην πορεία ο Τσίπρας κοροίδεύει τον εαυτό του και το κόμμα του. Αυτό λίγο μας ενδιαφέρει. Κυρίως ο Τσίπρας κοροϊδεύει τον κόσμο. Αυτό μας ενδιαφέρει. 
Γιατί, όμως, ο Τσίπρας δεν κωλώνει να κοροϊδέψει τόσο χόντρα τον κόσμο. Ως πρωθυπουργός να δικαιώνει πολιτικά τις ΗΠΑ από τη μια και από την άλλη να... διαμαρτύρεται για την επέμβαση της πλανηταρχίας στα πράγματα της Ελλάδος. Τα πράγματα είναιπολύ απλά. Κοροϊδεύει τον κόσμο ο Τσίπρας διότι ο κόσμος κοροϊδεύεται. Ακόμα και από τον Τσίπρα.