ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

Την Κυριακή 200 μεταναστόπουλα, απ΄αυτά που δεν πρέπει να κυκλοφορούν ασυνόδευτα σύμφωνα με την κυβερνητικη πολιτική, θα έχουν καθοδηγητή και υποστηρικτή τον δήμαρχο Αθηναίων στην επίσκεψη τους σε γήπεδο ποδοσφαιρικό. Μάλλον σε αγώνα ποδοσφαιρικό, στο ΟΑΚΑ, όπου θα παίξουν Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης.

Μεσημέρι Κυριακής, λοιπόν, θα παραταχθούν στην εξέδρα, λες και έχουν κάνει σχολική εκδρομή, τα παιδιά που η μοίρα τα έστειλε στην χώρα μας και ανάμεσα τους, κανονικός πατερούλης ο Μπακογιάννης τζούνιορ, ασορτί στην πολιτική Μητσοτάκη. Για να περάσει το σχετικό μήνυμα στην Ευρώπη, να δείξει κι αυτή με το χέρι στην τσέπη τις ανθρώπινες ευαισθησίες.

Όσο το σκέφτομαι, μήπως μας συμφέρει να έρθουν όσο περισσότεροι πρόσφυγες, λαμβάνοντας υπ' όψιν την ανθρωπιά του μεγάλου γείτονα. Του ευσεβέστατου Ερντογάν, που δεν έχει σταματήσει να μας απειλεί. Τι λέω; Ότι είναι απίθανο ο ειρηνιστής και ανθρωπιστής πασά να κτυπήσει μια χώρα και να σκοτώσει αθώους ανθρώπους, οι οποίοι παρά τη θέληση τους βράθηκαν ξεσπιτωμένοι στον τόπο μας.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΛΕΞΗΔΕΣ ΦΤΑΙΕΙ