ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ

 

Με τι ασχολούνται οι άνθρωποι. Λυπηρό. Αυτοί που παριστάνουν τους αριστερούς. Τους δήθεν αντιδεξιούς. Γραφικοί και αποκαλυπτικοί πόσο άδειοι είναι πολιτικά. Να κατηγορούν τον δεξιό Μητσοτάκη γιατί είναι δεξιός. Ποιοι; Οι μαϊμού αριστεροί που όταν έγιναν κυβέρνηση ήταν πιο δεξιοί, και περισσότερο μνημονιακοί από τους μνημονιακούς.

Και γιατί συμβαίνει αυτή η κομματική φαιδρότητα; Είναι άδεια μύδια. Δεν έχουν τι να πουν. Και σαν αντιπολίτευση παρουσιάζουν την προπολεμική αριστερά. Την εκτός κόλπου.

Ο Μητσοτάκης του έχει πάρει τα σώβρακα του Τσίπρα. Δυο αντίπαλοι που κάνουν διαφορετικό παιχνίδι. Άλλο άθλημα. Που να το περίμενες; Ο Κούλης, που δεν σου γεμίζει το μάτι σκοράρει κι ο άλλος την έκανε γυριστή με σφεντόνες και ξύλινα αποκριάτικα σπαθιά.

Θέμα, λέει, τεράστιο και εθνικό, πολιτικό και επικίνδυνο για τη δημοκρατία, η... αστυνομική βία. Αυτό είναι το κρίσιμο πρόβλημα για την άι σιχτίρ αριστερά της πλάκας. Γιατί έπεσαν, αν έπεσαν τίποτα χαστούκια και κλωτσές σε κάτι φρόνιμα παιδάκια. Βγήκε και ο ηθοποιός του Βαρουφάκη (φώτο) κι έδωσε παράσταση στη Βουλή, καταχειροκροτούμενος από τους συριζαίους. Ένα σώου κοινοβουλευτικό με θεατρικές κινήσεις του σώματος, για να δείξει ο ηθοποιός-βουλευτής την αστυνομική βία σε διαδηλωτές.

Διαβάστε ακόμα:

ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ