ΤΟ ''ΜΗΝΥΜΑ'' ΤΗΣ ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΣΤΟΝ... ΣΥΡΙΖΑ!

 
Ξανακτύπησε ο Πολάκης. Όχι θα το βουλώσει, μετά από τέσσερα χρόνια που πήρε το κολάι. Ποιος Πολάκης; Η παυλάρα, η υπουργάρα του σύριζα. Και έδωσε πάλι το παρών με το δικό του ξεχωριστό τρόπο. Το μάγκικο, το κάργα κουτσαβάκικο. Γιατί να αλλάξει ύφος στον συνεπή και αριστερό αγώνα του ενάντια στη σαπίλα της κοινωνίας; Όπως ταιριάζει στον καθένα, έτσι του ξηγιέται η παυλάρα.
- Άει κρύψου σε καμιά τρύπα...
- Άει πιες το τσάι σου...
Μ' αυτές τις δυο μονάχα ατάκες ο Πολάκης καθάρισε και τον Σημίτη, τον πρώην πρωθυπουργό του ΠΑΣΟΚ. Κι αν του παρακολλήσουν από το κόμμα, δεν το 'χει σε τίποτα να τους βγει από... αριστερά. Αν του πουν πάλι ''κόφτο, σύντροφε Παύλο, δεν μιλάμε έτσι εμείς οι αριστεροί''. Να τους πει ''εσείς κόφτε το, διότι το παραχέσατε με τους πρώην πασόκους που κουβαλάτε στο κόμμα''. Υπ' όψιν ότι ο ίδιος ο Πολάκης προέρχεται από το ΚΚΕ, όπως άλλωστε τα περισσότερα στελέχη του ιστορικού Συνασπισμού.
Ο Πολάκης δεν μαζεύεται, τέλος. Η τελευταία επίθεση στον Σημίτη έγινε όχι για να κοντύνει τον κοντό, αλλά να πάρει το ''μήνυμα'' η Κουμουνδούρου. Ότι αυτά που γράφουν, πως το κόμμα μου έκανε συστάσεις να αλλάξω επικοινωνιακό στυλ, σε μένα δεν περνάνε. 
Διαβάστε ακόμα:

ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ