ΤΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΟΥΛΑ ΜΑΣ

 

''Να περάσουν οι πρόσφυγες, να μην περάσει ο φασισμός'' το ένα πανό με την υπογραφή κάποιας αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος ''Αντιρατσιστική πρωτοβουλία''. Φοβερό, ε; Με φασιστικές συμπεριφορές και στο όνομα του αντιφασισμού, κάποιοι, τους οποίους αποφεύγω να χαρακτηρίσω, εκφράζουν αιτήματα αντιλαϊκά, αντεθνικά, αντιπατριωτικά.

Οι τουλάχιστον 99 στους 100 Έλληνες, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, θέλουν κλειστά τα σύνορα σε ξένους, όποιοι κι αν είναι αυτοί, πρόσφυγες, μετανάστες, λαθραίοι, στημένοι, καθαροί. Ο απόλυτος φασισμός είναι κάποιοι, τους οποίους αποφεύγω να χαρακτηρίσω, να εκπροσωπούν όχι περισσότερο του 1% να θέλουν να... ανοίξουν τα σύνορα, διότι έτσι κάνει το παιχνίδι του ο πιο μεγάλος εχθρός της Ελλάδος. Αυτό το σύχαμα του αιώνα ο Ερντογάν.

Αν η κυβέρνηση δεν είχε αυτή τη σκληρή στάση στα σύνορα, τότε δεν θα είμασταν ικανοί σήμερα ούτε την κηδεία μας να κάνουμε. Αντιληπτό ότι αυτή η σκληρή, η δυναμική στάση της Ελλάδος στα σύνορα δεν στρέφεται ενάντια σ' αυτούς που νταηλήδικα μπουκάρουν για να διασπάσουν τη συνοριακή μας άμυνα. Ο εχθρός δεν είναι αυτοί οι αλλοδαποί φουκαράδες, αλλά και όποιοι άλλοι ύποπτοι από κοντά τους. Ο εχθρός είναι ο Τούρκος. Μόνον;

Δεν το έχω ξαναζήσει. Να ζω στην πατρίδα μου και να απειλείται από ξένους. Στα ίσα. Ξεκάθαρα. Να μπουν μέσα με το ζόρι, χωρίς να τους καλέσω. Και όσοι κρατάνε άμυνα, να κατηγορούνται ως φασίστες, ως ρατσιστές. Το πιο εύκολο φυτίλι για να ξεσπάσει εμφύλιος.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΣΠΙΤΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΠΙΤΩΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ