ΤΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟ ΔΡΑΝΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ

 

Λάθος να τα βάζουν κάποιοι με τους τύπους εκείνους που βγήκαν στους δρόμους και ζητάνε να ανοίξουν τα σύνορα στους μετανάστες, στους πρόσφυγες, σ' όσους τέλος πάντων θέλουν να εισβάλουν στο έδαφος μας, αδιαφορώντας αν δεν τους κάνουν κέφι το 94% των Ελλήνων. Λάθος να κάνουν διάλογο με τους συμπατριώτες που υποτίθεται είναι με τους δυστυχείς αλλοδαπούς.

Αυτοί οι οποίοι έκαναν πορεία με σύνθημα να ανοίξουν τα σύνορα αποτελούν μια ξεχωριστή κατηγορία ατόμων και κατέχουν την υπέρτατη αλήθεια του σύμπαντος. Έτσι είναι. Έχουν επαφή με τους ουρανούς, είναι ανθρωπιστές, δεν πιστεύουν σε σύνορα. Πολιτική φαιδρότητα είναι αυτά που ειπώθηκαν, ότι παίζουν το παιχνίδι του Ερντογάν.

Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, όλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα, κι όλοι είναι καλοί, ακίνδυνοι, δεν πρέπει να υπάρχουν κράτη, σύνορα, πλούσιοι. Αυτά πιστεύουν οι ''Ανοίξτε τα σύνορα'' και το δυστύχημα γι' αυτούς είναι ότι δεν τους μαζεύουν. Δράμα υπαρξιακό αυτό να αφήνουν ελεύθερους τέτοιους αγωνιστές, να μην τους κυνηγάνε κάποιοι γραφικοί δικτάτορες για να τους ηρωποιήσουν, όπως άλλες εποχές.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ, ΟΧΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ