ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ...

 

Για σκέψου. Όχι, καλύτερα μην το σκέπτεσαι. Είμαι υπέρ της θεωρίας να μη βάζουμε στο μυαλό σκέψεις κακές. Ακόμα κι αν είναι χρήσιμες και μας βοηθούν να μην κάνουμε λάθη, να προλαβαίνουμε δυσάρεστες καταστάσεις από δικές μας ενέργειες. Για σκέψου, όμως, προτείνω διότι μου μπήκε στο κεφάλι η ιδέα και δεν μου βγαίνει...

- Τι να σκεφτώ, διάολε;

Για σκέψου, λέω, να ήταν ακόμα κυβέρνηση ο σύριζας, και να καλούνταν οι στελεχάρες της ''αριστεράς'' να δώσουν την εθνική μάχη κατά του κορονοϊού. Είχαμε τελειώσει. Θα μας είχαν περάσει από στεγνό καθάρισμα και θα το ΄ριχναν στο γνωστό ψαλτήρι ότι φταίει η δεξιά. Όπως το λέω.

Χειρώτεροι του καραγκιόζη Δον Κιχώτη οι υποτιθέμενοι αριστεροί. Που έβλεπε εχθρούς τους ανεμόμυλους. Έτσι και οι δικοί σου, βλέπουν πολιτικούς αντιπάλους και δεν τους βλέπουν μόνο σαν αντιπάλους αλλά και σαν... δεξιούς.

Έγινε κυβέρνηση ο σύριζα και γνώριζε πολύ καλά τι έχει να αντιμετωπίσει. Δεν τους έπεσε τσεκουριά στο κεφάλι να τους αιφνιδιάσει, να τους αποπροσανατολίσει από το (ανύπαρκτο) πρόγραμμά τους. Ο κορονοϊός ήταν εκτός προγράμματος στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι συριζαίοι ανέλαβαν κυβέρνηση και ήταν εντελώς απροετοίμαστοι, ανοργάνωτοι στο πως θα διαχειριζόντουσαν τα εθνικά θέματα σχετικά με τα μνημόνια. Και όπως πλέον έχει καταγράψει η Ιστορία ζημίωσαν με τον τσαπατσουλισμό τους κοντά στα 90 εκ. ευρώ.

Για σκέψου. Τους συριζαίους σήμερα στην κυβέρνηση να μη ξέρουν που βρίσκονται, τι κάνουν, και πως να γλυτώσουν τον κοσμάκη. Θα είχαν στείλει πόσους πριν της ώρας τους.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ ..., ΛΑΕ ΜΟΥ!!!