ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΟΝ... ΤΡΑΜΠ

 

Δεν θυμάμαι άλλον πρόεδρο στην Αμερική να έχει φάει τέτοιο χοντρό ξεφωνητό, όπως αυτός ο γραφικός και επιθεωρησιακός Ντόναλντ Τραμπ. Μιλάμε ότι ο τύπος είναι γελοίος, όχι αστείος. Κλόουν είναι, λες και αλλάζει... μάσκα στο σώου που κάνει στο τσίρκο, και γι' αυτό βλέπεις φάτσα με διαφορετικό μορφασμό, από τη μια στιγμή στην άλλη.

Δεν έχει ξαναγίνει, πλανητάρχης να είναι μόνιμα κολλημένος στον τοίχο και διαρκώς να απολογείται. Δεν είπα εγώ να διώξουν τους διαδηλωτές, Δεν μπήκα σε καταφύγιο κλπ κλπ. Άσε αυτή τη φαιδρή κίνηση να φωτογραφηθεί ο χάλιας με την Βίβλο στο χέρι.

Νούμερο ο άνθρωπος και περνάει τα χειρώτερα του μετά το θάνατο μαύρου από μπάτσο. Ουδείς έχει τα άντερα στις ΗΠΑ σήμερα να πει καλή κουβέντα για τον Τραμπ, μάλιστα όταν επί των ημερών του υπάρχει ένας ανεξέλεγκτος ξεσηκωμός στη χώρα. Ποια είναι η πλάκα; Να ξαναβγεί ο Τραμπ.

Μήπως ο πυρετός που άναψε στις ΗΠΑ με το που έχασε τη ζωή του ο Τζωρτζ Φλόυντ λειτουργήσει υπέρ του ρεπουμπλικανού, όχι του δημοκρατικού υποψήφιου. Ο κόσμος να στραφεί στον υποτίθεται συντηρητικό Τραμπ, όχι στον θεωρούμενο ''προοδευτικό'' για τα αμερικάνικα δεδομένα αντίπαλο του.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΟΥΕΜΠΛΕΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ