ΦΑΤΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ ΓΚΡΑΝ ΓΚΙΝΙΟΛ

 

Στέλιος Πέτσας. Κυβερνητικός εκπρόσωπος, λέει. Παραμύθι. Το πουλι του Μητσοτάκη είναι. Το αηδόνι του πρωθυπουργού. Και μας είπε ότι η ΝΔ ζήτησε τη διαγραφή του Νίκου Παππά από τον Σύριζα. Αυτό δεν είναι πολιτική, είναι κατινισμός. Έχουμε και λέμε...

... Ο Νίκος Παππάς είναι το κολλητάρι του Τσίπρα (φώτο, τα δυο τακίμια). Να το πάμε παρακάτω; Να το πάμε, για όσους δεν καταλαβαίνουν ή κάνουν τον μαλάκα. Δεν είναι δυνατόν να μην είναι στο κόλπο ο πρώην πρωθυπουργός αν ο Παππάς έχει άμεση ευθύνη στη δραστηριότητα του παρακράτους, κατά τον Στυλιανό Πέτσα. Άρα; Αν δεν ξύνει πέτσες και πατσές ο Στυλιανός Πέτσας θα έπρεπε να ζητά την διαγραφή του Σύριζα.

Ο αντιπρόεδρος του στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου Κουτσόγιωργας Μένιος δωροδοκήθηκε από τον Κοσκώτα. Με πακέτο δυο εκατομμυρίων δολαρίων σε ελβετική τράπεζα. Εγώ ο μαλάκας πολίτης δεν κέρδισα τίποτα που η βρωμοδουλειά βγήκε στον αέρα. Πάρακατω. Ο Νο 2 του ΠΑΣΟΚ κυβερνήσεως Κώστα Σημίτη Τσοχατζόπουλος Άκης, το κομματικό στέλεχος που ήταν πιο κοντά στον ιδρυτή Ανδρέα, αναδείχθηκε στην μεγαλύτερη αρπάχτρα από καταβολής του ελληνικού κράτους. Είχε χάσει το λογαριασμό από τις μίζες στα εξοπλιστικά.

Τι κέρδισα εγώ ο καπετάν μαλάκας πολίτης επειδή το ΠΑΣΟΚ διέγραψε τον Τσοχατζόπουλο Άκη; Έτσι και με τον Νίκο Παππά του Σύριζα. Αυτή την ωμή, την παγωμένη και συνωμοτική φάτσα λες και παίζει σε ταινία γκραν γκινιόλ. Αν λειτουργούσε γκαγκστερικά ως υπουργός, ως ο απόλυτα εκ δεξιών του Τσίπρα, όπως ισχυρίζεται η ΝΔ, τότε δεν γίνεται... κάθαρση στον Σύριζα αν τον διαγράψουν οι σύντροφοι.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΜΠΑΡΟΥΤΟΑΠΟΦΗΚΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ