ΑΛΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΨΑΧΝΕ ΤΟΝ... ΚΟΣΚΩΤΑ ΤΟΥ!!!

 

Ο ΔΟΛ με τα Νέα και το Βήμα ήταν πάντα το κυρίαρχο εκδοτικό συγκρότημα τύπου στην Ελλάδα. Όσο κι αν τους κατηγορεί κανείς για παιχνίδια εξουσίας οι δυο εφημερίδες, που παραδοσιακά εξέφραζαν το χώρο του κέντρου, είχαν επίπεδο και τις καλύτερες υπογραφές σ' όλους τους τομείς. Ο Αντρέας Παπανδρέου όταν έγινε πρωθυπουργός, επειδή δεν ήλεγχε 100% το συγκρότημα Λαμπράκη, ήθελε να φτιάξει δικές του εφημερίδες.

Βρήκαν, λοιπόν, οι πασόκοι κάποιον εκδότη από το Βόλο, στο όνομα Πόποτας, και του είπαν: ''Εσύ θα βγάλεις εφημερίδες και θα λες ό,τι γουστάρουμε κι εμείς ό,τι χρειάζεσαι εδώ είμαστε''.

Κράτος ήταν το ΠΑΣΟΚ, και ενεργούσε σκέτο παρακράτος, με το ηθικό δικαίωμα να κάνει την... αλλαγή, δηλαδή να κάνει κουμάντο με δικά του πρόσωπα, να καθαρίσει όσοι δεν ήταν δικοί του και να συνεχίσει στο ίδιο πλάνο όπως η ΝΔ. Μη λέμε πολλά. Ο Πόποτας κατέληξε φυλακή. Όπως και ο διάσημος εθνικός απατεών Κοσκωτάς, ο οποίος επίσης είχε επιλεγεί ως εκδότης για να κάνει παιχνίδι υπέρ του ΠΑΣΟΚ.

Η πανάκριβη καθημερινή εφημερίδα ''24 'Ωρες''- όλες οι σελίδες έγχρωμες- του Κοσκωτα εκδόθηκε με δημοσιογράφους σεσημασμένους πασοκτσήδες. Στις ιδιόκτητες εκδοτικές εγκαταστάσεις του απατεώνα τραπεζίτη.

Περίπτωση Καλογρίτσα και Σύριζα. Η γνωστή ιστορία. Κυβέρνηση το κόμμα της... ''αριστεράς'' και ο κολλητός του Τσίπρα Νίκος Παππάς βάζει μπροστά να κάνει... αλλαγή στο τηλεοπτικό τοπίο. Χρησιμοποιεί τον κατασκευαστή Καλογρίτσα, να πάρει άδεια για κανάλι, αλλά ο άνθρωπος έχει οικονομικό πρόβλημα. Και φράγκα να έχει γιατί να τα διαθέσει, όταν το κανάλι θα προπαγανδίζει τις... αρχές του Σύριζα.

Ο Νίκος Παππάς μέχρι που ζήτησε, τότε, από τον Μαρινάκη να δανείσει κάποια εκατομμύρια στον άνθρωπο του Σύριζα Καλογρίτσα για να εξασφαλίσει αυτός άδεια καναλιού. Αλά ΠΑΣΟΚ βρωμοδουλειές. Να βάζουν μπροστά επιχειρηματίες με τους οποίους λαμογιάρουν για να τους έχουν αιχμάλωτους ως εκδότες. Τώρα ο Καλογρίτσας- που δικαστικά του ζητάει 3 εκ. κατασκευαστική από το Λίβανο- λέει ότι δεν χρωστάει τίποτα διότι τα λεφτά του τα έδωσαν με παρέμβαση του Σύριζα για να πάρει την τηλεοπτική άδεια. Και γιατί τα έδωσαν τα πακέτα οι Λιβανέζοι στον Καλογρίτσα με τα βοσκοτόπια; Προφανώς διότι οι συριζαίοι θα τους έδιναν κατασκευαστικές δουλειές του δημοσίου.

Άντε να χαθείτε, κοπρόσκυλα.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ''ΧΑΡΤΙΑ'' ΚΑΙΝΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ