ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Η ΜΕΚΚΑ

 

Ξυπνάει άσχημα ο πλανητάρχης και είναι στις πολύ στραβές του. Κακόκεφος και νεύρα. Έχει και τους συμβούλους του που εδώ και μέρες τον πιέζουν να μπουκάρει στη Σαουδική Αραβία. Γιατί οι προηγούμενοι είναι πιο μάγκες που την έκαναν στο Ιρακ, στο Αφγανιστάν, στο Λίβανο, στη Λιβύη. Ή είμαστε ή δεν είμαστε Αμερική, ηγέτης του ελεύθερου κόσμου;

Μα, η Σαουδική Αραβία δεν μας έχει ενοχλήσει. Και τι μ΄αυτό! Πετρέλαια έχει και αξίζει να βάλουμε χέρι. Τι λέμε; Ένα παραμύθι. Μια φανταστική ιστορία. Ότι αύριο οι ΗΠΑ κατεβάζουν στρατό και στην χώρα όπου βρίσκεται η Μέκκα, η πιο ιερή πόλη των μουσουλμάνων. Έστω πως έγινε. Αυτό που δεν πρόκειται να γίνει ποτέ είναι ο Αμερικάνος να πλησιάσει το τέμενος Μασχίντ Αλ Χαράμ. Εκει που δεν υπάρχει δύναμη στον κόσμο να απαγορεύσει το προσκύνημα των πιστών.

Την πρώτη μέρα της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης, ο Πορθητής σουλτάνος, εκείνο το χαμένο το κορμί πήγε να προσευχηθεί στην Άγια Σοφιά. Αυτό το σκουπίδι ο Ερντογάν δεν είπε λέξη όταν η Γαλλία τον Μακρόν βομβάρδισε τις τουρκικές βάσεις στη Λιβύη. Τι να πει στην Νο 1 στρατιωτική δύναμη της Ευρώπης; Μόκο έκανε. Τουμπεκί.

Αν ποτέ ο Ερντογάν πάταγε τη γαλλική πρωτεύουσα θα έκανε τζαμί την Παναγία των Παρισίων. Για τέτοιο χάλια μιλάμε. Ο Ευρωπαίος έχει διαπράξει τα πιο φρικτά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με την κτηνωδία των αποικιοκρατιών. Ε, αυτό σαν το ''κατόρθωμα'' του Τούρκου στην Άγια Σοφιά δεν το έκανε ποτέ σε κανένα τόπο Ασίας, Αφρικής και Λατινικής Αμερικής.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΡΝΤΟΓΑΝ, Ο ΜΕΓΑΣ ΡΕΚΛΑΜΑΔΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ