Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΕΝΑΣ Μ' ΟΛΟΥΣ;

 

Διεμήνυσαν στον Ερντογάν οι Ευρωπαίοι, οι ενωμένοι Ευρωπαίοι για να μη ξεχνιόμαστε, πως αν πατήσει τη σκανδάλη ενάντια στην Ελλάδα, θα του ξηγηθούν αλμυρό φυστίκι. Όλοι μαζί οι ενωμένοι Ευρωπαίοι. Που σημαίνει ότι θα σταθούν στο πλευρό της Ελλάδος στρατιωτικά από τη μια και από την άλλη θα κάνουν οικονομικό αποκλεισμό στην Τουρκία. Και τι θα πράξει ο Τούρκος, προκειμένου να υπερασπίσει το δίκαιο του;

Ποιο δίκαιο; Δεν υπάρχει κανένα δίκαιο. Τι πάει να πει αυτό; Μόνο η δύναμη αποφασίζει για κάθε μαγκιά βαρύμαγκα. Τίποτα άλλο. Το δίκαιο και η τιμή είναι το μασκαριλίκι, η μάσκα που κρύβει τα συμφέροντα του κάθε βαρύμαγκα. Από καταβολής.

Αυτό που συμβαίνει στις μέρες μας με τον βαρύμαγκα Ερντογάν, να απειλεί πρώτα απ' όλα την... Τουρκία, διότι η χώρα του θα πληρώσει, ο ίδιος θα πέσει ένδοξα με τη ματαιοδοξία να μνημονεύεται στους αιώνες, ως ένας άλλος Σουλεϊμάν Μεγαλοπρεπής ή τουλάχιστον Κεμάλ Αταρτούκ, λέω ότι πρώτα απειλέί την Τουρκία και μετά την Ευρώπη. Το δήθεν πνεύμα της ενωμένης Ετρώπης.

Και το άλλο τεράστιο παραμύθι, την άλλη τεράστια οικονομική απάτη, λέω το... στρατιωτικό βραχίονα ΝΑΤΟ, απειλεί να ξεβρακώσει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα είναι μέλος του ΝΑΤΟ, το ίδιο και η Τουρκία. Τι σκατά θα κάνει το ΝΑΤΟ, αν ένας ''σύμμαχος'' τα βάλει μ' άλλον σύμμαχο; Αν κάτσει με σταυρρωμένα χέρια θα αποδείξει την απάτη του.

Για να προασπίσει τη Δύση, τις χώρες του ελεύθερου κόσμου φτιάξανε το ΝΑΤΟ και άρχισαν να πουλάνε στους συμμάχους όπλα συμβατά μόνο στα καλώδια του ΝΑΤΟ. Κι όταν τελείωσε το έργο του υπαρκτού σοσιαλισμού, στο ΝΑΤΟ μπηκαν οι νεοι πελάτες αγοράς οπλων, οι πρώην δορυφόροι του πρώην μεγάλου εχθρού, της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Γιατί έτρεξε η πρώην σοσιαλιστική Βουλγαρία να μπει στο κόλπο του ΝΑΤΟ; Για να γλυτώσει από τον παντουρκισμό της Μεγάλης Τουρκίας. Από τα 7 εκ. Βούλγαρους οι 700.000 είναι μουσουλμάνοι και με συνείδηση Τούρκου. Το δε ''τούρκικο'' κόμμα στην Βουλγαρία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, παρασκηνιακά κι όχι, από το 1989, που έπεσε το καθεστώς του Κ.Κ. κόμματος.

Για να δούμε, λοιπόν, τη συνέχεια του έργου. Και χωρίς ιδιαίτερη ανησυχία, διότι μόνοι μας- και μόνοι μας- είμαστε σε θέση να καθαρίσουμε. Χωρίς Ευρώπη... ενωμένη και χωρίς ΝΑΤΟ το οποίο ελέγχουν οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΟΝ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ