ΤΗ ΦΑΓΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 
Αύριο Δευτέρα με το καλό τελειώνει, επιτέλους, η δίκη της Χρυσής Αυγής. Και επειδή κάποιοι ίσως έχουν χάσει το λογαριασμό, να θυμίσω ότι κάθισαν κατηγορούμενους τους Κασιδιάρηδες (φώτο) από τον Απρίλιο του 2015! Τότε ξεκίνησε η δίκη στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού με κατηγορούμενους τους βουλευτές του κόμματος, Μιχαλολιάκους και σία, με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.
Εγκληματική οργάνωση και η Παράγκα στο ποδόσφαιρο, και μετά η συμμορία στο πρωτάθλημα, αλλά επί της ουσίας δεν βγήκε στα χαρτιά κανένα συμπέρασμα. Κανένας, δηλαδή, μεγάλος και ισχυρός δεν μπήκε στην φυλακή, καμιά ομάδα λαοφιλής δεν έπαθε τίποτα. Γιατί θα πάθαινε κανένα κόμμα που κυβέρνησε αν κάποιο ρεμάλι τους σκότωνε; Για την Χρυσή Αυγή που είχε μπει πανηγυρικά στη Βουλή όλα άρχισαν να γράφουν αντίστροφα όταν κάποιος Ρουπακιάς Σεπτέμβριο του 2013 έστειλε στον άλλον κόσμο κάποιον Παύλο Φύσσα. 
Αυτόν ήταν. Το κάθαρμα ο χρυσαυγίτης έφαγε μπαμπέσικα τον Φύσσα και ξεκίνησε ο κρατικός μηχανισμός να διαλύσει την Χρυσή Αυγή. Με τα... λόγια. Έτσι δουλεύει το κράτος, και οι πολιτικοί των κομμάτων. Να κατηγορούν την ακροδεξιά, τη φασιστική, τη ναζιστική Χρυσή Αυγή. Από τη δολοφονία Φύσσα πέρασαν επτά χρόνια(!) κι ακόμα η δικαιοσύνη δεν μίλησε. Η απόφαση της δίκης, που προβλέπεται να ολοκληρωθεί αύριο Δευτέρα, αναμένεται να γνωστοποιηθεί μετά από δυο μήνες. 
Κομματική ορφανιά θα πέσει χωρίς τη Χρυσή Αυγή, που κομματικά και κοινοβουλευτικά έχει εξαφανιστεί. Τα κόμματα χρειάζονται βαρβάρους για να καλύπτουν την πολιτική τους γύμνια. Μετά τον πόλεμο έπαιζε ο αντικομουνισμός. Και από την άλλη πλευρά η αριστερά για να προπαγανδίζει την αριστερά  τα έχωνε στους βασιλικούς, στους δεξιούς, στους φιλοαμερικανούς. 
Πάνε αυτά, τελειώσανε. Ο βασιλιάς πήγε περίπατο, η χούντα πέρασε στην Ιστορία, η αριστερά έγινε κυβέρνηση και στα ίσα έγλυφε την Αμερική. Μόνο η πουτάνα η Χρυσή Αυγή είχε μείνει. Περίεργο αλήθεια που επί κυβέρνησης Σύριζα και είχε παγώσει και παρακαθυστέρησε η δίκη της. 
Διαβαστε ακομα

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΣΤΕ…