ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΣΑΠΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ;

 
Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα. Μόνο στο ελληνικό ακροατήριο. Που μπήκε στο θέατρο χωρίς να πληρώσει εισιτήριο, ούτε του ζήτησαν πρόσκληση στην είσοδο. Τι απαιτήσεις να έχει ο θεατής ο τζαμπατζής; Κοινό φτηνό, λαθραίο και πονηρό. Έτσι νοιώθει, γιατί η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ο μαλάκας πληρώνει τα πάντα. Και τους ηθοποιούς στη σκηνή που του λένε αηδίες και ψέματα, και όσους χρειάζεται ο θίασος, ηλεκτρολόγους, ταξιθέτριες, θυρωρούς, καθαρίστριες κ.α.
Ο Τσίπρας είπε επί λέξει: ''Είναι ανάγκη ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο''. Αυτή δεν είναι πολιτική πρόταση αρχηγού κόμματος. Είναι κάτουρο από το πέος του συριζαίου προς τους μαλάκες. Όχι προς όλους τους Έλληνες. Ο πρώην πρωθυπουργός κατουράει εκείνους στους οποίους απευθύνεται. 
''Νέο'' κοινωνικό συμβόλαιο, λοιπόν, χρειάζεται η χώρα. Το οποίο θα το συντάξει ο σύριζας, που σκοτώνονται μεταξύ τους, όχι βέβαια για το τι θα περιέχει το ''νέο συμβόλαιο''. Και το ''νέο'' κοντράτο θα το υπογράψει με το λαό το συμβολαιογραφικό γραφείο του Σύριζα.
Με το... προηγούμενο ''κοινωνικό συμβόλαιο'' γιατί αποφεύγει να πει κάτι ο συμβολαιογράφος Τσίπρας. Γιατί έγραψαν στις κάλτσες τους ο Τσίπρας προσωπικά και όλος ο σύριζας, όλα όσα τους διαφοροποιούσαν από την ΝΔ; Τι ρωτάς! Επειδή,δηλαδή, ο Τσίπρας αποδείχθηκε και αναξιόπιστος πολιτικά, και ανίκανος κυβερνήτης, θα χάσει το δικαίωμα να επαναλάβει τη συνταγή προς τζαμπατζήδες του Αντρέα Παπανδρέου για ''συμβόλαιο με τον λαό'';   
Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΑΙΩΝΑ