ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ Η ΜΠΟΜΠΑ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ

 
Έψαξα και βρήκα τι σημαίνει Noor. Τίποτα δεν σημαίνει. Δεν υπάρχει λέξη noor στα αγγλικά. Λέω για το όνομα του πλοίου με σημαία Τόγκο που το κάνανε τσακωτό στην Ελευσίνα με ηρωίνη δυο χιλιάδες τόσους τόνους, όσους πρόλαβαν. Δουλειά από τον Ιούνιο του 2014 κι ακόμα το έργο παίζει σε προβολή slow motion στη δικαιοσύνη. Τι είναι,ρε, έξι χρόνια, ούτε εξήντα δεν είναι. Ας μη βιάζονται κάποιοι που έχουν φαγωθεί να καταδικαστούν σώνει και καλά άνθρωποι που άδικα κατηγορούνται ή τους μπλέξανε.
Στα εσθονικά noor σημαίνει νέος. Στο Πακιστάν θα το βρεις σε όνομα βαπτιστικό. Κι αν ψάξεις παραπάνω ίσως βρεις την άκρη, γιατί βαπτίσανε Noor το ναρκοπάπορο. Πήρες χαμπάρι; Μέχρι σήμερα μετράνε εννέα ''μυστηριώδεις'' θάνατοι μαρτύρων της υπόθεσης, και κάποιες παραιτήσεις δικαστών και ανακριτών. Σ' έναν εφέτη του στείλανε- σίγουρα κατά λάθος- ένα πακέτο με μπόμπα μέσα.
 
Όταν έφαγα τον κόσμο για να μάθω τη σημασία της λέξης noor, και δεν τα κατάφερα, θα συμφωνείς πως είναι δικαιολογημένη η καθυστέρηση της εκδίκασης αυτής της ιστορίας. Η καλή δουλειά θέλει το πάσο της. Έσκασαν πάλι τα πρωτοσέλιδα για το δικαστικό σήριαλ, αλλά... κάποτε θα λάμψει η αλήθεια.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ- ΤΣΙΠΡΑ