ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΠΑΛΙ Ο ΤΡΑΜΠ

 
Το πόσο ασόβαρη ιστορία είναι οι εκλογές για να βγει ποιος θα κυβερνήσει μια χώρα, το αποδεικνύει το... debate. Τι συμβαίνει στη δημόσια κονταρομαχία ανάμεσα στους δυο υποψήφιους, και η οποία μεταδίδεται ζωντανά από την τηλεόραση; Οι δυο αντίπαλοι προσπαθούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Με μια άλλη κουβέντα, ο μαλάκας που θα ψηφίσει θα κρίνει όχι από τις πράξεις, αλλά από τα λόγια των δυο πολιτικών.
Μετά από λίγες ώρες, ξημερώματα αύριο Τρίτης, θα γίνει το show, το πρώτο debate από τη μια ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και από την άλλη ο πρώην αντιπρόεδρος του Ομπάμα Τζο Μπάιντεν. Αποδεδειγμένα το ντημπαίητ, κανονική παράσταση, επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό ισχυρό ποσοστό ψηφοφόρων. Και μιλάμε για την πλανηταρχία. Ναι, πλανητάρχης θα βγει από την τηλεοπτική λογομαχία.
Δεν υπάρχουν κόμματα. Κανένα κόμμα δεν παίζει κανένα ρόλο, όπως γουστάρει πολιτεύεται ο ''εκπρόσωπος'' του κόμματος, όταν θα εγκατασταθεί στο Λευκό Οίκο. Εντελώς τυπικά ο μεν επιχειρηματίας Donald Trump, 74 χρονών, είναι του ρεπουμπλικάνικου κόμματος, ο δε Joe Biden, δικηγόρος, 78 χρονών, είναι του δημοκρατικού. Μεγάλη πουτάνα ο Τζο στο παρασκήνιο και νερόβραστος χαριτομενούλης.
 
Ποια είναι η πλάκα; Να ξαναβγεί ο καραγκιόζης Τραμπ, με τους τρεις γάμους και μια ζωή διαρκές σκάνδαλο. Κι αν συμβεί αυτό δεν πρόκειται να το βουλώσουν όσοι τον σκυλοβρίζουν. Άντε είχε μια δικαιολογία ο γίγαντας αμερικάνικος λαός διότι δεν τον ήξερε, πόσο άθλιος ήταν. Αν τον ξαναψηφίσουν, αφού τον γνώρισαν τέσσερα χρόνια, θα πει ότι τον εγκρίνουν. Άρα όσοι επώνυμοι υποστηρικτές του δημοκρατικού κόμματος κατηγορούσαν τον Τραμπ, μόνο δημοκρατικό πνεύμα θα καταδείξουν αν δεν σεβαστούν την απόφαση του λαού.
Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ