''ΕΙΣΑΙ ΚΛΟΟΥΝ'' Ο ΕΝΑΣ, ''ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ'' Ο ΑΛΛΟΣ

 
Θες να αγοράσεις πατούμενο, και κοζάρεις την πραμάτια στη βιτρίνα του ενός καταστήματος. Κολλητά υπάρχει και δεύτερο μαγαζί με παπούτσια μούρλια, ρίχνεις κάμποσο το βλέφαρο και στη δεύτερη βιτρίνα, Δοκιμάζεις το πόδι σου και στο ένα μαγαζί και στο άλλο. Πάντως, δεν αποφασίζεις επειδή ο άλφα καταστηματάρχης για να σε πάρει με το μέρος του, για να ψωνίσεις απ' αυτόν, πλακώνει στα μπινελήκια τον έτερον καταστηματάρχη.
Πολυεθνική εταιρεία ή ιδιώτης κονομημένος ζητάει ιδέες από αρχιτεκτονικά γραφεία για κτήριο που θα σηκώσει. Τη δουλειά θα την πάρει το γραφείο που θα κριθεί ότι παρουσίασε καλύτερα σχέδια. 
Τι γίνεται στην πολιτική. Σ' αυτό που θεωρείται πολιτική. Ο ένας βρίζει τον άλλον. Και το αξιότιμον κοινόν καλείται να αποφασίσει ποιος από τους δυο αντιπάλους βρίζει καλύτερα. Ποιος είναι περισσότερο πιστευτός στο βρισίδι του.
Ντημπαίητ Νο 1 ανάμεσα στον Τραμπ και τον Μπάιντεν εν όψει των εκλογών τον άλλο μήνα, ''Είσαι νούμερο, γελάει ο κόσμος μαζί σου... '' ο ένας, ο άλλος ''Είσαι βλάκας και ψεύτης,,,, ''. Αυτός ήταν ο διάλογος μπροστά στις κάμερες. ''Είσαι κλόουν... '' ο ένας, ο άλλος ''Δεν υπάρχει μεγαλύτερος απατεώνας από σένα... ''.
Διαβαστε ακομα:

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΜΕΝΙΚΗ