ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΚΟΜΑ

 
Τι λέει το τελευταίο γκάλοπ, για όσους ξέρουν να διαβάζουν. Όποιος πει ότι ο Τσίπρας έχει μεγάλη απόσταση από τον Μητσοτάκη έχει άγρια μεσάνυχτα. 
Η πιο πρόσφατη καταμέτρηση των κομματικών δυνάμεων επιβεβαίωσε ότι ο Τσίπρας έχει όλο το γήπεδο δικό του. Παίζει μόνος του. Δεν έχει αντίπαλο. Που σημαίνει ότι ο αρχηγός του σύριζα έχει εξασφαλισμένη μέσα στην κωλοτσέπη του την δεύτερη θέση. Γιατί, όμως;
Επειδή δεν υπάρχει τρίτο κόμμα. Γι' αυτό. Η μανταμίτσα Φώφη είναι σα να μην υπάρχει. Δεν έχει λόγο υπάρξεως. Το ίδιο και ο Τσίπρας. Αποτυχημένος εκατό τα εκατό. Είναι, όμως, στο παιχνίδι διότι έτσι ή αλλοιώς παραμένει η σκιά του Μητσοτάκη.
Δεν τσιμπάει ψήφους ο Τσίπρας. Δεν παίρνει επάνω του. Είναι, όμως, δεύτερος. Ελλείψει τρίτου. Και περιμένει να εισπράξει παραπάνω μονάδες από τους απογοητεύμενους του Μητσοτάκη. 
Με 37,5% ο Μητσοτάκης είναι καβάλα στο άλογο. Ο Τσίπρας πιάνει 20%, ποσοστό που ανεβαίνει στο 24% έναντι του 43.5% του Μητσοτάκη, αν υπολογιστούν κι αυτοί που δεν εκφράστηκαν στο γκάλοπ. Δεν υπάρχει στον ορίζοντα το τρίτο κόμμα. Κανένα δεν ξεπερνάει το πέντε τα εκατό. Γουστάρουν κάποιοι δεν γουστάρουν το ματς γίνεται ανάμεσα σε δυο. Στη φώτο, ο Βαρούφ που μπαίνει δεν μπαίνει ξανά στη Βουλη.
Διαβαστε ακομα:

ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ- ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ